Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη προς ΣΥΡΙΖΑ: Κάνετε λάθος στην Αργεντινή γιατί χάσατε 150.000 ψήφους

Βούλτεψη προς ΣΥΡΙΖΑ: Κάνετε λάθος στην Αργεντινή γιατί χάσατε 150.000 ψήφους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη απάντησε σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της Αργεντινής και ούτε λίγο ούτε πολύ απέδωσε την λανθασμένη στάση, που θεωρεί ότι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα, οφείλεται στο γεγονός ότι πήρε 150.000 ψήφους λιγότερες στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με το σκεπτικό που αναλύει η Σοφία Βούλτεψη ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν νούμερα για την οικονομία της Αργεντινής για να καλύψουν τον Τσίπρα που είχε πει ότι μακάρι να γίνουμε Αργεντινή.

Και θέλουν να τον καλύψουν γιατί δέχεται μπαράζ εσωκομματικών αμφισβητήσεων που δέχεται επειδή έχασε 150.000 ψήφους στις ευρωεκλογές.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της Σοφίας Βούλτεψη:

Στον ΣΥΡΙΖΑ καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να κρύψουν το νούμερο των 150.000 λιγότερων ψήφων που έλαβαν στις ευρωεκλογές, γεγονός που πυροδότησε μπαράζ εσωκομματικών αμφισβητήσεων στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα.

Προς το παρόν, τα μόνα νούμερα που δεν βγαίνουν είναι αυτά που παρουσιάζουν οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ωραιοποιήσουν την κατάσταση στην Αργεντινή και να δικαιολογήσουν τις απόψεις του κ. Τσίπρα περί λατινοαμερικάνικων «εναλλακτικών δρόμων», για «έξοδο από την κρίση με ανάπτυξη, απασχόληση και κοινωνική συνοχή», σύμφωνα με το «παράδειγμα της Αργεντινής».

Τώρα, όλοι γνωρίζουν πως όταν ο κ. Τσίπρας εκστόμισε την περίφημη φράση «μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή», το εννοούσε…

Σχετικά άρθρα