Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κύρτσος αποκάλυψε το στυγνό, απάνθρωπο και ρατσιστικό πρόσωπο της ΝΔ

Ο Κύρτσος αποκάλυψε το στυγνό, απάνθρωπο και ρατσιστικό πρόσωπο της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑμΕΑ, Γιώργος Κύρτσος, Ευρωεκλογές 2019, Νέα Δημοκρατία, Στέλιος Κυμπουρόπουλος,

Δύο μόνο φράσεις του Γιώργου Κύρτσου αρκούσαν για να αποκαλυφθεί το στυγνό, απάνθρωπο και ρατσιστικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον επικοινωνιακό μανδύα που προσπάθησε να δημιουργήσει επί ένα μήνα με την υπόθεση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή του Αιμιλίου Λιάτσου στο Κόντρα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος προχώρησε σε μια χυδαία αναφορά όχι μόνο για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο αλλά για όλα τα ΑμΕΑ.

Όταν η κουβέντα έφθασε στην πιθανότητα ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος να βγει πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων της ΝΔ ο Γ.Κύρτσος ανέφερε:

«…Ε εντάξει ο Κυμπουρόπουλος θα βγει με κοινωνικά κριτήρια πρώτος, δεν υποκλινόμαστε στην πολιτική σοφία του…».

Και το μεγάλο ερώτημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι τι θα κάνει τώρα.

Θα καταδικάσει τον Γιώργο Κύρτσο, λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, για την ξεκάθαρα υποτιμητική και ρατσιστική συμπεριφορά του ή θα επιτρέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αιωρείται μια χυδαία αναφορά κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου;

Αν δεν αντιδράσει πάντως θα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και θα έχει αποδείξει περίτρανα ότι έκανε όλη αυτή την απίστευτη επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα του Π. Πολάκη χρησιμοποιώντας απλώς ένα πρόσωπο σύμβολο για τα ΑΜΕΑ και όχι για την κοινωνική, πολιτική ή άλλη δικαίωση των ΑμΕΑ!

Σχετικά άρθρα