Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: «Κακόβουλοι με υπονομεύουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Μεϊμαράκης: «Κακόβουλοι με υπονομεύουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ευρωεκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Δεν κλείνει με τίποτα ο κύκλος της εσωστρέφειας στην ΝΔ. Αντίθετα όσο πλησιάζει η αποκαλυπτική ώρα της κάλπης ο εσωκομματικός εμφύλιος κλιμακώνεται.

Λίγη ώρα πριν την κεντρική εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και στον News247 υπογράμμισε ότι «είναι κάποιοι κακόβουλοι οι οποίοι δεν ήταν ποτέ στη ΝΔ και προσπαθούν πουλήσουν στην ηγετική ομάδα και στον κ. Μητσοτάκη θετική άποψη, οι βασιλικότεροι του βασιλέως, που θέλουν να δείξουν ότι είναι οι καλοί θάβουν ορισμένους που πράττουν το καθήκον τους.

»Αυτοί πάντα θα υπάρχουν. Λίγο με ενδιαφέρουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αγάπη των πολιτών».

Όμως ξεκάθαρο ήταν και το μήνυμα που έστειλε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι όποιος είναι πρώτος σε ψήφους στις εκλογές, πρέπει να είναι και επικεφαλής της ευρωομάδας.

Απαίτησε δηλαδή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή να τον στηρίξει να έρθει πρώτος σε ψήφους αλλιώς ας τοποθετήσει άλλον!

Κράτησε ταυτόχρονα αποστάσεις από τις δηλώσεις του Γιώργου Κύρτσου.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιώργου Κύρτσου ότι «πρώτος θα βγει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με κοινωνικά κριτήρια», ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που το είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα μπορούσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος να βγει πρώτος, παρά το γεγονός ότι είναι νέος στο κόμμα, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Γιατί όχι; Οι ψηφοφόροι θα κρίνουν».

Σχετικά άρθρα