Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Εγκεφαλικό» σε Μητσοτάκη και Φώφη – Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ του 90 στη συγκέντρωση του Τσίπρα

«Εγκεφαλικό» σε Μητσοτάκη και Φώφη – Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ του 90 στη συγκέντρωση του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλέξης Τσίπρας, Ευρωεκλογές 2019, Νεολαία ΠΑΣΟΚ, Πλατεία Συντάγματος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Η φωτογραφία με τα στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ των αρχών του 1990 στη συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος του Αλέξη Τσίπρα, στέλνει σαφές μήνυμα ότι ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ηγέτιδα δύναμη του χώρου η Προοδευτική Συμμαχία.

Μητσοτάκης και Γεννηματά αρχίζουν να συνειδητοποιούν -προς μεγάλη τους απογοήτευση- ότι πολιτικοί τους αντίπαλοι είναι τα πρώην στελέχη του ανδρεοπαπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, που ξέρουν από πολιτική και πώς να νικάνε τη Νέα Δημοκρατία.

Είναι η γενιά των στελεχών που νίκησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 1993 και έσωσε τη χώρα από τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Η μεγάλη συσπείρωση τους γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα δεν έγινε τώρα.

Οι ανδρεοπαπανδρεϊκοί, οι σοσιαλπατριώτες, είναι εκείνοι που γκρέμισαν το ΠΑΣΟΚ, όταν προσκύνησε τα μνημόνια και μετέτρεψε τη χώρα σε γερμανικό προτεκτοράτο.

Είναι οι ίδιοι που με τις εκατομμύρια ψήφους τους στην κοινωνία έκαναν τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό.

Είναι στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, για αυτό και ο πρωθυπουργός προχώρησε στην Προοδευτική Συμμαχία, ώστε όλοι αυτοί οι χιλιάδες δημοκράτες και σοσιαλιστές να έχουν μια πολιτική στέγη.

Στη φωτογραφία, που αναρτήθηκε στα σόσιαλ μίντια, είναι οι:

Ρώσσης Λάμπρος, Φρόσω Σταυράκη, Χρήστος Σπίρτζης, Γιώργος Μπιτάκος, Θάνος Μωραΐτης, Χρήστος Δρόσος, Κρίτων Βασιλικόπουλος, Αγαμέμνων Τάτσης, Κώστας Καραχάλιος και Ζωή Καρκούλια.

Στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ήταν και οι σοσιαλπατριώτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη της ίδια γενιάς.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει αρκετές γυναίκες βουλευτίνες, όπως η Γεωργία Γεννιά, η Νίνα Κασιμάτη, η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Έκαναν μάλιστα και μια «αλυσίδα» για να στείλουν ακόμα ένα τελεσίγραφο:

«Ανδρέα ζεις και σπέρνεις εφιάλτες σε εκσυγχρονιστές και νεοδημοκράτες».

Με δυναμική περισσότερων των 40.000 μελών σε όλη την Ελλάδα, τα στελέχη αυτά περιμένουν το πράσινο φως για να επανιδρύσουν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη για να προστατεύεται ο λαός μας από τα νύχια των νεοφιλελεύθερων αρπακτικών.

«Με θάρρος οι τρανές καρδιές, έπιασαν τα στενά, ψηλά η σημαία ανέμιζε, η αντάρτισσα μπροστά»

Σχετικά άρθρα