Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς προσπάθησε σε μια άδεια πλατεία στην Τρίπολη να κάνει αρχηγική εμφάνιση (φωτο)

Ο Σαμαράς προσπάθησε σε μια άδεια πλατεία στην Τρίπολη να κάνει αρχηγική εμφάνιση (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Αρκαδία, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Ευρωεκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πελοπόννησος, Πέτρος Τατούλης, Τρίπολη,

Σε μια υποτονική και αραιή συγκέντρωση που κάλυπτε το ένα τρίτο της πλατείας Πετρινού, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με την πλειοψηφία των παρευρισκομένων να έχουν έρθει από την Καλαμάτα.

Μίλησε μόνο για… 25 λεπτά και μόνο στο 14ο και 22ο λεπτό αναφέρθηκε (έμμεσα) στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, στους συγκεντρωμένους, ήταν η αναφορά, του κ. Σαμαρά, στο κλείσιμο της ομιλίας του, πως «…από εδώ θα έρθει η ελπίδα..», το οποίο ερμηνεύτηκε πως περιείχε προσωπική επιδίωξη για το πολιτικό… αύριο, αφού το συνδύασε με την επανάσταση και την απελευθέρωση από «…τούτα εδώ τα χώματα»!

Το «της ομιλίας του είχε περισσότερο προσωπικές αναφορές (σχετικά με το θέμα NOVARTIS) με το γνωστό…«θα τους πάω μέχρι τέλους!».

Στα πρώτα δέκα (10´) λεπτά, επικεντρώθηκε στη κυβέρνηση και στον Τσίπρα, τονίζοντας για τους φόρους που επέβαλε, τις συντάξεις που έκοψε, για τους… ρουβίκονες, για τα ξέφραγα σύνορα και για τον …αγαπητό των μνημονίων (Τσίπρα).

Στο 10ο λεπτό αναφέρθηκε στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον οποίο είχε στηρίξει το 2014 κάνοντας αναφορά και στον νεοστηριχθέντα απο τη Ν. Δ υποψήφιο Περιφερειάρχη Π. Νίκα.

Η παρουσία Σαμαρά στην Τρίπολη και όχι στη Μεσσηνία δημιούργησε ερωτηματικά σε πολλούς νεοδημοκράτες και κυρίως στους Μεσσήνιους οι οποίοι κλήθηκαν με δωρεάν πούλμαν να πάνε στην Τρίπολη και να ακούσουν πως ο Σαμαράς είναι …Αρκάς αλλά αγαπάει και την Μεσσηνία…!

Αυτή η αναφορά του βουλευτή Αρκαδίας Κ. Βλάσση, έκανε τον Σαμαρά να χαμογελάσει, άλλα τους Μεσσήνιους να …δυστροπίσουν!

Για τέσσερα λεπτά μίλησε και ο Π. Νίκας, με περιεχόμενο το τι δεν έκανε ο Τατούλης και ούτε μια αναφορά στο τι θα κάνει ο ίδιος!

Τόσο ο Βλάσσης, όσο και ο Νίκας αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στις ευχές πρός τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε τα… γενέθλιά του!

Σε λιγότερο από μία ώρα είχαν όλα τελειώσει στην Τρίπολη, ενώ την ίδια ώρα ο Τατούλης μιλούσε στην Καλαμάτα σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση.

Σχετικά άρθρα