Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης κατέληξε να μιλά σε ταράτσα στους «γενναίους» οπαδούς του

Ο Μητσοτάκης κατέληξε να μιλά σε ταράτσα στους «γενναίους» οπαδούς του

Την προτελευταία προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε την Πέμπτη το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Φλώρινα της Μακεδονίας.

Αντί όμως να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου Μόδη, όπως είχε ανακοινωθεί, τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε να μιλάει σε λιγοστούς οπαδούς του σε μία… ταράτσα ξενοδοχείου της πόλης.

Ο λόγος της «μετακόμισης» του τόπου της συγκέντρωσης ήταν οι καιρικές συνθήκες, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του φίλος του κόμματος.

Ούτε ο θεός της Ελλάδας δεν αντέχει τον πατριδοκάπηλο Μητσοτάκη, που πήγε στη Μακεδονία να χύσει δηλητήριο εθνικού διχασμού και πατριδοκαπηλίας.

Άνοιξαν οι ουρανοί της Μακεδονίας και έβρεξε πολύ, να ξεπλυθεί ο τόπος από τη μακεδονοκαπηλία του.

Να ξεπλυθεί από την οικογένεια των Μητσοτάκηδων, που εκείνοι ήταν που το 1993 (ο πατέρας του) και το 2008 (η αδελφή του) συμφώνησαν να δοθεί το όνομα Μακεδονία στη γειτονική χώρα και δέσμευσαν την πατρίδα μας «χειροπόδαρα» στους διεθνείς οργανισμούς σε μια τέτοια λύση «σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν τον όρο Μακεδονία».

Αυτή τη λύση, στην οποία είχαν δέσει την Ελλάδα οι Μητσοτάκηδες, ήρθε η κυβέρνηση Τσίπρα να διορθώσει.

Διασφαλίζοντας την ελληνικότητα της αρχαίας Μακεδονίας, αναγκάζοντας τους Σκοπιανούς να ομολογήσουν ότι η αρχαία Μακεδονία ήταν ελληνική και οι Μακεδόνες Έλληνες, αποκαθιστώντας την ιστορική αλήθεια σε όλες τις εποχές και καθιστώντας τη Βόρεια Μακεδονία ελληνικό προτεκτοράτο.

Ο λαός ξέρει τον ρόλο των Μητσοτάκηδων στο ονοματολογικό. Ο Μητσοτάκης νομίζει ότι ο λαός πάσχει από αμνησία.

Σχετικά άρθρα