Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θέλουν άνθρωπο του Σημίτη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Θέλουν άνθρωπο του Σημίτη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας, Γκίκας Χαρδούβελης, Κώστας Σημίτης, Νικηφόρος Διαμαντούρος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Εμείς στο tribune ίσως είμαστε οι μόνοι που σας το λέμε ευθέως, ότι σκιώδης πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ο Κώστας Σημίτης.

Όχι μόνο γιατί έχει δύο δικούς του ανθρώπους (πολιτικά του παιδιά) τον Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος και τον Γκίκα Χαρδούβελη υπουργό Οικονομικών, το σημιστάν – εκσυγχρονιστάν δηλαδή ελέγχει πλήρως την οικονομική πολιτική της χώρας, ο Κώστας Σημίτης θεωρείται επίσης ο εμπνευστής του Ποταμιού, στο οποίο ορίστηκε επικεφαλής ένας ακόμα δικός του άνθρωπος ο Σταύρος Θεοδωράκης και φυσικά το πρόσωπο στο οποίο ελπίζει όλο το “γερμανικό” πολιτικό μπλοκ για να διασωθεί από τον πολιτικό αρμαγεδδώνα που πλησιάζει.

Όλο το τσούρμο των νεοφιλελεύθερων εκσυγχρονιστών πρώην και νυν ΠΑΣΟΚων και των επίσης νεοφιλελεύθερων πρώην ΣΥΡΙΖΑίων μεταρρυθμιστών (νυν ΔΗΜΑΡ και κάποιοι σκόρπιοι), στον Κώστα Σημίτη αναγνωρίζει τον ιδεολογικό και πολιτικό καθοδηγητή του ελληνικού σοσιαλφιλελευθερισμού ή αλλιώς σοσιαλδημοκρατίας, ή αλλιώς “δεξιά με ανθρώπινο πρόσωπο”. Ειδικά μετά το θάνατο του Λεωνίδα Κύρκου, ο Κώστας Σημίτης είναι ο μεγάλος τιμονιέρης του χώρου αυτού.

Μέσα στην απόλυτη κυριαρχία των εκσυγχρονιστών στα οικονομικά της χώρας, οι εκσυγχρονιστές μην ξεχνάμε είναι και πρώτα φιλαράκια με τους Γερμανούς, είναι το γερμανικό κόμμα με άλλα λόγια, ακούστηκε ότι ο επίσης μεγάλος θαυμαστής του Κώστα Σημίτη, Αντώνης Σαμαράς, δέχθηκε εισηγήσεις που αφορούσαν το πρόσωπο του Νικηφόρου Διαμαντούρου ως υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αυτό, βεβαίως, μόλις το έμαθαν κάποιοι παραδοσιακοί δεξιοί που έχουν παραμείνει στο κόμμα Σαμαρά, έπαθαν πλάκα οι άνθρωποι. Μάλιστα, όπως γράφει το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, όπως έλεγαν πρόσφατα στο περιστύλιο της Βουλής, πρόκειται για τον κατεξοχήν εκφραστή του Κώστα Σημίτη, ταυτίζοντας τον πρώην Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή με τον πρώην πρωθυπουργό και, ακόμη χειρότερα, με τον αδελφό του, Σπύρο Σημίτη, γνήσιο τέκνο της γερμανικής καγκελαρίας.

Εντάξει, τίποτα από αυτά δεν είναι κρυφά, τουλάχιστον σε όσους συχνάζουν στα περιστύλια της Βουλής. Το θέμα είναι, ως καλοί δημοσιογράφοι, να τα λέμε και να τα γράφουμε, να τα μαθαίνει κι ο λαός, που έχει χάσει τη μπάλα με όλες αυτές τις οβιδιακές μεταμορφώσεις…

*Στη κεντρική εικόνα, η ιστορική φωτογραφία με τον Κώστα Σημίτη να μας επιδεικνύει τα πρώτα ευρώ που βγήκαν από ελληνικό ΑΤΜ και από  κάτω τον χειροκροτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, επίσης αφοσιωμένος του άνθρωπος και πολιτικό του παιδί. Για να μη ξεχνιόμαστε…

Σχετικά άρθρα