Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πανούσης έτρεξε να χωθεί κάτω από τις φτερούγες Κουβέλη

Ο Πανούσης έτρεξε να χωθεί κάτω από τις φτερούγες Κουβέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Πανούσης, ΔΗΜΑΡ, Κώστας Σημίτης, Φώτης Κουβέλης,

Αφού έφερε τις… “κεντροαριστές” βόλτες του ο Γιάννης Πανούσης της ΔΗΜΑΡ, είδε ότι οι προτάσεις του περί Σοσιαλιστικής Δημοκρατικής Αριστεράς δεν… περπατάνε κι έτρεξε γρήγορα να μπει πάλι κάτω από τις φτερούγες του Φώτη Κουβέλη, μιας και οι σχεδιασμοί να ενωθούν όλοι οι νεοφιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές – μεταρρυθμιστές σε ενιαίο μαγαζί, είναι στον αέρα.

Και θα είναι στον αέρα μέχρι να αποφανθεί ο “πατριάρχης” του εκσυγχρονισμού Κώστας Σημίτης. Ο οποίος, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει τόσα να διεκπεραιώσει αυτή την εποχή, όπως με τη διακυβέρνηση της χώρας (ως σκιώδης πρωθυπουργός), που σιγά μην κάτσει τώρα να ασχοληθεί με τις αγωνίες πολιτικής επιβίωσης του κάθε Κουβέλη και του κάθε Πανούση, που ορφανεμένοι από την απουσία του μεγάλου τιμονιέρη Λεωνίδα Κύρκου, ούτε ξέρουν που πατούν και κυρίως που βρίσκονται.

Ο Γιάννης Πανούσης, μάλιστα, για να μην αφήσει καμιά αμφιβολία ότι θα κάτσει να κάνει παρέα στον Φώτη Κουβέλη, κι ότι θα σταματήσει να περιφέρεται μέχρι να αποφασίσει ο Σημίτης τι θα κάνει με τον πολυκερματισμένο εκσυγχρονιστικό – μεταρρυθμιστικό χώρο, έκανε και δήλωση στο Secret των Παραπολιτικών, όπου ξεκαθάρισε ότι “δεν είπα εγώ ότι θα κάνω δικό μου κόμμα. Δεν αποχωρώ από τη ΔΗΜΑΡ”.

Κάτσε βρε εκεί, που θα πας; Το ΠΟΤΑΜΙ έχει ακόμα δρόμο να διανύσει… Είναι κι ο Σταύρος που νομίζει ότι κάνει τηλεόραση, χαλάρωσε λέμε, έχει ο Κινέζος το νου του, για όλους σας…

Σχετικά άρθρα