Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση της MRB στη Real της Κυριακής: O Γιώργος Καμίνης τους κερδίζει όλους

Δημοσκόπηση της MRB στη Real της Κυριακής: O Γιώργος Καμίνης τους κερδίζει όλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Γιώργος Καμίνης, Ηλίας Κασιδιάρης, Νικήτας Κακλαμάνης,

Με τίτλο: “Καμίνι” η Αθήνα για Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία φιλοξενεί δημοσκόπηση της MRB για τα 10 πιθανά δίδυμα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. Η δημοσκόπηση δείχνει ότι ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης έρχεται πρώτος και με διαφορά και στους δυο γύρους των δημοτικών εκλογών.

Από τα αξιοπρόσεκτα ευρήματα της μέτρησης είναι η -όπως φαίνεται- “φούσκα” των ποσοστών του Κασιδιάρη, η μάχη στήθος με στήθος Αρη-Νικήτα, αλλά και η κακή εκκίνηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Η δημοσκόπηση δείχνει ότι στον δεύτερο γύρο ο Γιώργος Καμίνης κερδίζει τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους του: τον Α. Σπηλιωτόπουλο με 36,7% έναντι 30%, τον Ν. Κακλαμάνη με 35,6% έναντι 31,7%, τον Γ. Σακελλαρίδη με 37% έναντι 23% και τον Η. Κασιδιάρη με 51,3% έναντι 21,4%.

Ο Γ. Καμίνης έρχεται πρώτος με 20% και στον πρώτο γύρο και ακολουθούν: Α. Σπηλιωτόπουλος 13,4%, Ν. Κακλαμάνης 12,4%, Η. Κασιδιάρης 11%, Γ. Σακελλαρίδης 9,6%, Β. Καπερνάρος 6,4%, Ν. Σοφιανός 6,2%, Γρ. Βαλλιανάτος 1,7%.

Σχετικά άρθρα