Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούλογλου: Καταστροφή για την Ελλάδα ο Βέμπερ – Ντέρμπι οι εκλογές

Κούλογλου: Καταστροφή για την Ελλάδα ο Βέμπερ – Ντέρμπι οι εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωεκλογές 2019, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Μάνφρεντ Βέμπερ, Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, ΣΥΡΙΖΑ,

«Ο Βέμπερ είναι καταστροφή για Ευρώπη και Ελλάδα», είπε στο Ραδιόφωνο News 24/7 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου .

Απαντώντας σε ερώτηση ποιον θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «θα πρέπει να γίνει προγραμματική συμφωνία με τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο, να δούμε το πρόγραμμά τους και όποιος κάνει την καλύτερη πρόταση, αυτόν θα υποστηρίξουμε».

Εκτίμησε ότι οι εκλογές «πάνε σε ντέρμπι» και πρόσθεσε ότι «πριν από 2 μήνες ο Μητσοτάκης είπε ότι θα κάνει τις εκλογές δημοψήφισμα, εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν αναφέρει καν τη λέξη, ενώ τα στελέχη της ΝΔ λένε ότι έστω και μία ψήφος παραπάνω θα αποτελεί νίκη».

«Ο Αυγενάκης μίλησε για νοθεία, είδε κάποιες μυστικές έρευνες που δείχνουν ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη η ΝΔ έχει καταφέρει να συσπειρώσει το ακροατήριό της, αλλά ο κ. Μητσοτάκης δεν δημιούργησε κανένα ρεύμα νίκης υπέρ της ΝΔ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατά τον κ. Κούλογλου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα «πρέπει να πάμε για την ολοκλήρωση της 4ετίας, ώστε να δείξουμε στις αγορές ότι η Ελλάδα είναι μια κανονική χώρα».

Υπογράμμισε, επίσης, ότι «ο χρόνος κυλάει υπέρ της κυβέρνησης, το καλοκαίρι θα έχουμε κι άλλες θετικές ειδήσεις, θα πληρώσουμε νωρίτερα το ΔΝΤ και, αν η οικονομία πάει καλά, θα εφαρμοστούν κι άλλα μέτρα πέρα από τη μη μείωση του αφορολογήτου».

Σχετικά άρθρα