Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου σε Πατούλη: Έλα σε ντιμπέιτ μπροστά στους πολίτες (βίντεο)

Δούρου σε Πατούλη: Έλα σε ντιμπέιτ μπροστά στους πολίτες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Βίντεο, Γιώργος Πατούλης, Δήμος Μαραθώνα, Μαραθώνας, Περιφέρεια Αττικής, Πυρκαγιά, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Σε ένα ντιμπέιτ μπροστά στους πολίτες προκαλεί η Ρένα Δούρου τον Γιώργο Πατούλη, προκειμένου και οι δύο να απαντήσουν αδιαμεσολάβητα σε όλες τις ερωτήσεις που θα δεχτούν.

Την Τρίτη 21 Μαΐου, στις 18:00 το απόγευμα, η Ρ. Δούρου θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της θέσουν οι πολίτες, ζωντανά στο Facebook.

Απομένει να δούμε εάν ο κ. Πατούλης θα εμφανιστεί όπως δεσμεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ντιμπέιτ που είχαν οι δυο τους στο «Open Mind» του Open με την Έλλη Στάη ή θα κάνει πίσω;

Με ένα νέο βίντεο σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι, η Ρ. Δούρου παίρνει θέση απέναντι στην πολιτική εκμετάλλευση του πόνου των οικογενειών και της θλίψης των ανθρώπων που επλήγησαν από την πυρκαγιά και προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στις οποίες θα αφιερώσει «κάθε της προσπάθεια», προκειμένου, όπως λέει χαρακτηριστικά, «να μην ξαναζήσουμε τέτοιες μαύρες στιγμές».

«Οι συνεργάτες μου μου είπαν να μιλήσω για τα 40 χρόνια του παλαιού καθεστώτος.

»Αρνήθηκα να δείξω με το δάχτυλο άλλους. Αρνήθηκα να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια.

»Επέλεξα να επικεντρωθώ μόνο στη φροντίδα των οικογενειών των θυμάτων και να δουλέψω σκληρά ώστε να μην μας ξαναβρεί μια τέτοια καταστροφή.

»Το πότε θα ξεσπάσει η επόμενη φωτιά, εξαρτάται από δυνάμεις ανώτερες από εμάς.

»Η δική μου δουλειά είναι να εξασφαλίσω ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές.

»Δεν σταματάω να αγωνίζομαι. Διαλέγω να παλέψω: να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις», τονίζει στο νέο βίντεο η περιφερειάρχης Αττικής.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα