Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαντορινιός: Η ΝΔ προετοιμάζει τους οπαδούς της για την ήττα διαδίδοντας τα περί «νοθείας»

Σαντορινιός: Η ΝΔ προετοιμάζει τους οπαδούς της για την ήττα διαδίδοντας τα περί «νοθείας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωεκλογές 2019, Λευτέρης Αυγενάκης, Νέα Δημοκρατία, Νεκτάριος Σαντορινιός,

«Δημοκρατική εκτροπή» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τις δηλώσεις Αυγενάκη περί σχεδίου αλλοίωσης του αποτελέσματος των εκλογών

«Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη αποκαλύπτει το ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μαρινάκης το βλέπει και χτες στην ουσία προσπάθησε να “καλύψει” τις εμφανίσεις Μητσοτάκη, να δείξει ποιος είναι ο πραγματικός ηγέτης στη ΝΔ.

»Όλοι αυτό καταλάβαμε, πραγματικός ηγέτης της ΝΔ είναι ο κ. Μαρινάκης», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Στο Κόκκινο 105,5 αναφορικά με τις δηλώσεις Αυγενάκη περί σχεδίου αλλοίωσης του αποτελέσματος των εκλογών, σχολίασε ότι «αυτό κι αν είναι δημοκρατική εκτροπή.

»Αυτό κι αν είναι λόγος να αντιληφθούν οι πολίτες ότι η ΝΔ δεν μπορεί να «παίξει» σε ένα πλαίσιο που καθορίζεται από τις αρχές της Δημοκρατίας.

»Δεν μπορεί να μιλάς για νοθεία στη χώρα μας, που όλοι γνωρίζουμε πως όλα τα πολιτικά κόμματα αν μη τι άλλο διαχρονικά σέβονται το αποτέλεσμα των εκλογών.

»Οι εποχές που με τα προ ΝΔ σχήματα ψήφιζαν και τα δέντρα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Παράλληλα,ο αναπληρωτής υπουργός πρόσθεσε αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι «έχουν πάρει τα μηνύματα και από τις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους και από τις συγκεντρώσεις που γίνονται όπου πηγαίνει ο πρωθυπουργός, όπου φαίνεται και ο παλμός και το πλήθος.

»Αντίθετα οι συγκεντρώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν ούτε παλμό ούτε πλήθος.

»Έτσι, προσπαθούν να προετοιμάσουν το κοινό τους και τα στελέχη τους γι’ αυτό που θα δουν το βράδυ των Ευρωεκλογών», σημείωσε ο Ν.Σαντορινιός.

Σχετικά άρθρα