Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ανθέλληνας Βέμπερ -αφεντικό του Μητσοτάκη- λέει ότι οι νέοι της Ελλάδας δεν χρειάζονται κατώτατο μισθό! Σκλαβάκια!

Ο ανθέλληνας Βέμπερ -αφεντικό του Μητσοτάκη- λέει ότι οι νέοι της Ελλάδας δεν χρειάζονται κατώτατο μισθό! Σκλαβάκια!

Το γερμανικό (βαυαρικό) αφεντικό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ανθέλληνας Μάνφρεντ Βέμπερ, απευθύνθηκε με ύφος ρατσιστικό και περιφρονητικό στους νέους της Ελλάδας, της Μάλτας και της Ρουμανίας.

Το ανθελληνικό αφεντικό του Κυριάκου Μητσοτάκη απέρριψε ρητά το αίτημα για την εισαγωγή ευρωπαϊκού κατώτατου μισθού και ευρωπαϊκής ασφάλειας ανέργων:

«Κοινωνικό είναι ό,τι δημιουργεί θέσεις εργασίας. Οι νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα, τη Μάλτα ή τη Ρουμανία δεν στρέφονται προς εμένα ζητώντας έναν πανευρωπαϊκό κατώτατο μισθό ή μια ευρωπαϊκή ασφάλεια ανέργων (αλλά εργασία)», όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο «Δίκτυο των Συντακτών της Γερμανίας» (Redaktionsnetzwerk Deutschland).

Μάλλον στο μυαλό του ως «νέους της Ελλάδας» έχει τους ΟΝΝΕΔίτες και τους «α, και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚου» και τους δοσίλογους που τραγούδαγαν ρυθμικά το «Γέρουν βαστά γερά».

Έχοντας αυτούς τους ξιπασμένους εκκολαπτόμενους γιάπηδες, οι περισσότεροι ταπεινής καταγωγής που είδαν πολύ «Sex and The City» ή κάποια παρόμοια λάιφστάιλ μπούρδα, έρχεται με ύφος νεοφιλελέρα ακροδεξιού και λέει: Οι νέοι της Ελλάδας δεν θα έχετε κατώτατο μισθό. Ούτε ασφάλεια ανέργων.

«Να πάτε να γίνετε ψυκτικοί και να δουλεύετε επτά ημέρες την εβδομάδα σκλαβάκια», λέει στην ουσία ο ανθέλληνας Βέμπερ, σε πλήρη αρμονία με τον «Ραν Ταν Πλαν» Αντουανέττο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Βαυαρός δεξιός ανθέλληνας πολιτικός είπε, επίσης, ότι θέλει να μεταρρυθμίσει το ευρωπαϊκό δίκαιο ανταγωνισμού, ώστε να διευκολύνει τις μεγάλες συγχωνεύσεις επιχειρήσεων στην Ευρώπη:

«Ο ευρωπαϊκός νόμος περί ανταγωνισμού είναι καλός, αλλά χρειάζεται επικαιροποίηση.

»Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εκτεθειμένη σε ένα νέο, πιο επιθετικό ανταγωνισμό, είτε από την Αμερική του Tραμπ ή από την Κίνα, η οποία δεν είναι πλέον αναπτυσσόμενη χώρα στην πραγματικότητα.

»Ως εκ τούτου, θα πρέπει, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, να έχει τη δυνατότητα να επιτρέπει τις μεγάλες συγχωνεύσεις και να προωθεί τους Ευρωπαίους πρωταθλητές.

»Στο γερμανικό δίκαιο του ανταγωνισμού υπάρχει η δυνατότητα υπουργικής έγκρισης για απαγορευμένες συγχωνεύσεις καρτέλ. Εύχομαι να υπάρξει μια ανάλογη ευρωπαϊκή έγκριση».

Σχετικά άρθρα