Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Άθλιος ο Μητσοτάκης – Έχει βυθιστεί στη βρωμιά και την ψευτιά

Γεροβασίλη: Άθλιος ο Μητσοτάκης – Έχει βυθιστεί στη βρωμιά και την ψευτιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Όλγα Γεροβασίλη, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου» αναφέρει, «αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί».

Την αντίδραση της υπουργού προκάλεσε ανακοίνωση της ΝΔ που άφηνε αιχμές για οφέλη από συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

«Οι αθλιότητες τις οποίες χρησιμοποιεί εσχάτως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν τελειωμό», σημειώνει και προσθέτει:

«Κατανοώ πλήρως τα μηνύματα που εισέπραξαν ο ίδιος και το κόμμα του από το κύμα ενθουσιασμού και λαϊκής ανταπόκρισης στην υποδοχή που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αρτα και σε όλη την Ηπειρο, όπως επίσης και τη σημερινή κατάρριψη στη Βουλή του αφηγήματος της ΝΔ περί νόμου και τάξης».

Εν συνεχεία τονίζει ότι «η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου, οι οποίες προφανώς δεν με αγγίζουν, υποδηλώνουν όμως το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιλέγουν, αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους».

Και καταλήγει: «Προειδοποιώ: Ας μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη».

Σχετικά άρθρα