Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Δεν του βγαίνει ο λογαριασμός του Μητσοτάκη – Το πρόβλημα είναι ο ίδιος

Αντώναρος: Δεν του βγαίνει ο λογαριασμός του Μητσοτάκη – Το πρόβλημα είναι ο ίδιος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Το αδιέξοδο στο οποίο έχει φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης της Νέα Δημοκρατία καυτηριάζει με νέα του ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Με αφορμή την 13 σύνταξη που έδωσε η κυβέρνηση και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Αντώναρος επισημαίνει πως η αντίδρασή της δείχνει το πόσο «τσούζει» το θέμα αυτό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνει μάλιστα με νόημα πως κοστίζει στη ΝΔ κάτι που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις που δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί.

Ο κ. Αντώναρος μιλά για πολιτική ανεπάρκεια –ενδεχομένως και ηλιθιότητα – των εκπροσώπων της ΝΔ και αναρωτιέται γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα…

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Η πολιτική ανεπάρκεια (για να μη πω ηλιθιότητα) των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας που λένε δημόσια ότι είναι «σαν να δίνουν τη σύνταξη σε φάκελο έξω από τα εκλογικά τμήματα» είναι ασύλληπτη:

»Γιατί είναι σαν να λένε στον μέσο ψηφοφόρο ότι τρως κουτόχορτο και επηρεάζεσαι με το πρώτο.

»Γιατι παραδέχονται πόσο τους «τσούζει» το θέμα της 13ης σύνταξης -καταγράφεται δε στις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη πόσο κοστίζει στη ΝΔ.

»Γιατί είναι σα να πετάνε πετσέτα και να εκλιπαρούν τους ψηφοφόρους να μην λάβουν υπ όψη τους τη σύνταξη.

»Τέσσερις εκπροσώπους είχε μέχρι στιγμής σε τρία χρόνια δοτής προεδρίας ο Μητσοτάκης.

»Για να τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα φαίνεται ότι πιστεύει πως δεν του βγαίνει ο λογαριασμός. Μήπως θα πρέπει να σκεφθεί ότι το πρόβλημα είναι ο ίδιος;».

Σχετικά άρθρα