Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Παπανδρέου: Αν εκλεγώ θα τους αλλάξω τα φώτα – Τι είπε για τον πατέρα του

Νίκος Παπανδρέου: Αν εκλεγώ θα τους αλλάξω τα φώτα – Τι είπε για τον πατέρα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ευρωεκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής, Κρήτη, Νίκος Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ,

Σε φίλους και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στα Χανιά μίλησε ο υποψήφιος του κόμματος στις ευρωεκλογές, Νίκος Παπανδρέου, υποσχώμενος ότι «αν εκλεγώ, θα τους… αλλάξω τα φώτα».

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα zarpanews.gr, στην τοποθέτησή του ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου κινήθηκε γύρω από τις ανησυχίες για την άνοδο της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη, έδειξε σίγουρος για μία επιτυχή εκλογική διαδικασία για το ΚΙΝΑΛ, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε ερωτήσεις για τον πατέρα του.

Πριν την ομιλία του μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, είπε ότι «βρίσκομαι στο αγαπημένο νησί της δημοκρατίας, για μένα το «πράσινο» νησί, όπου βρίσκονται παλιοί και καινούριοι φίλοι».

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, είπε ότι «έχουν μείνει δύο εβδομάδες και απόψε θα μιλήσουμε γι’ αυτά που διακυβεύονται στην Ευρώπη, αλλά και για τον αγαπημένο μας Αντρέα, γιατί εν τέλει αυτό ζητάει ο κόσμος.

»Ποια είναι τα μαθήματα που άφησε σε εμένα, τα οποία έχω κοντά μου, όταν περιοδεύω την Ελλάδα, τα διδάγματα και τις αξίες του, που θέλω κι εγώ να υπηρετήσω. Γι’ αυτό θα είμαι κοντά στον κόσμο».

Ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στον πατέρα του είπε, ότι «το μεγάλη μάθημα του Αντρέα ήταν «να είμαστε κοντά στον κόσμο, όχι μακριά» και τόνισε ότι «αν υπάρχει ένα λάθος, είναι αυτό», για να προσθέσει ότι «ζητάμε από τον κόσμο να ψηφίσει Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ».

Καταλήγοντας είπε, ότι «αν υπήρχε ο Ανδρέας, δεν θα είχαμε φθάσει σε χρεωκοπία, δεν θα είχε βγει η Νέα Δημοκρατία το 2004, η Ελλάδα θα ήταν αλλιώς, δεν θα είχε πάρει αυτό τον δρόμο».

Σχετικά άρθρα