Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης ανοιγοκλείνει το στόμα του σαν… ψάρι και διαψεύδει όσα είπε γιατί τρέμει τον λαό

Ο Μητσοτάκης ανοιγοκλείνει το στόμα του σαν… ψάρι και διαψεύδει όσα είπε γιατί τρέμει τον λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εργασία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Σε πρωτοφανή απελπισία ο αρσενικός Αντουανέττος (ή Ραν Ταν Πλάν) Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφού την Κυριακή μας είπε ότι θα μας βάλει να δουλεύουμε επτά ημέρες την εβδομάδα, αφού μας είπε ότι τα παιδιά από το Περιστέρι πρέπει να γίνουν ψυκτικοί και μόνο οι Κηφισιώτες επιχειρηματίες, τώρα προσπαθεί να βγάλει όλη την Ελλάδα «τρελούς».

Σε πανικό αυτός ο τραπεζοϋπάλληλος, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα», τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός «θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει τη συντριβή του».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που σχεδιάζει να επαναφέρει την Ελλάδα στην εποχή της φεουδαρχίας και των κοτζαμπάσηδων, πριν από τον αιώνα του διαφωτισμού, μίλησε για «αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν 7ήμερης εργασίας», επισημαίνοντας πως οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκε δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές.

«Είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνησή ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε.

»Οι πολίτες, όμως, που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, που θέλουν να βγουν από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο γιος του «Εφιάλτη» εξελίσσεται σε εφιάλτης του ελληνικού λαού.

Διαψεύδει τον εαυτό του αυτός ο άμοιρος μήπως και διασωθεί από την οργή του λαού.

Τιμωρήστε τους Μητσοτάκηδες. Θυμηθείτε τι έκαναν στον τρόπο όταν κυβέρνησαν το 90-93.

Μην επιτρέψετε στους αποστάτες της δημοκρατικής παράταξης να καταστρέψουν την πατρίδα μας.

Σχετικά άρθρα