Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοχαρόπουλος: «Η ΝΔ αναπαράγει fake news και προπαγάνδα»

Θεοχαρόπουλος: «Η ΝΔ αναπαράγει fake news και προπαγάνδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΗΜΑΡ, Ευρωεκλογές 2019, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Υπουργείο Τουρισμού,

«Η συνολική ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθορίζεται από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

»Και αυτό είναι πλήγμα πρωτίστως για τη Δημοκρατία», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σημειώνοντας πως η Ν.Δ. «αναπαράγει fake news και προπαγάνδα».

Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο κ. Θεοχαρόπουλος σημειώνει πως «θα διαψευσθούν όσοι επιδιώκουν την στρατηγική ήττα της Αριστεράς και όσοι καλλιεργούν προσδοκίες για νίκη της Δεξιάς και μάλιστα με μεγάλη διαφορά», ενώ υπογραμμίζει ότι «μία ισχυρή προοδευτική συμμαχία είναι σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ, για να ηττηθούν η ακροδεξιά και οι συντηρητικές δυνάμεις».

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αποτέλεσμα πολιτικής συναλλαγής, σημειώνει ότι «πολιτικές συναλλαγές θα πρέπει να αναζητήσουν σε όσους άλλαξαν τη θέση τους στο Μακεδονικό και πήραν μεταγραφή στη ΝΔ.

»Η ΔΗΜΑΡ και εγώ προσωπικά μείναμε σταθεροί στις θέσεις μας και αυτό οδήγησε στη διαγραφή μου και στην αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής».

«Η συμπόρευσή μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αποτέλεσμα προγραμματικών συγκλίσεων σε αριστερές πολιτικές.

»Ψηφίσαμε μαζί μεταξύ άλλων στη Βουλή την απλή αναλογική, τη διεύρυνση ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους στην κατεύθυνση διαχωρισμού των σχέσεων εκκλησίας-κράτους, τη Συμφωνία των Πρεσπών.

»Οι δυνάμεις της Αριστεράς, της πολιτικής οικολογίας και της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας οφείλουν να υποστηρίζουν σταθερά πολιτικές υπέρ των πολλών» επισημαίνει.

Τέλος, ο υπουργός Τουρισμού θεωρεί τον τουρισμό «εθνική υπόθεση», ενώ σε ερώτηση αν θα βοηθήσουν τα μέτρα που ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός, ο κ. Θεοχαρόπουλος εκτιμά ότι «τα θετικά μέτρα θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τη δυναμική του τουρισμού.

»Και συγκεκριμένα η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, στη διαμονή, στην ενέργεια και στα τρόφιμα».

Σχετικά άρθρα