Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποψήφιος του Πατούλη ψηφοθηρεί με τους νεκρούς στο Μάτι – Στέλνει SMS

Υποψήφιος του Πατούλη ψηφοθηρεί με τους νεκρούς στο Μάτι – Στέλνει SMS
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γιώργος Πατούλης, Εκλογές, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Υποψήφιος του Πατούλη ψηφοθηρεί με τους νεκρούς στο Μάτι. Όχι ότι ξαφνιάζεται πλέον κανείς από όλους αυτούς τους αμετροεπείς -ικανούς για όλα- τύπους της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά ανεξάρτητα από εάν τα περιμένουμε όλα από τους ψηφοθήρες της Νέας Δημοκρατίας, δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να είναι πράγμα σοκαριστικό η άγρα ψήφων πάνω στον άδικο χαμό δεκάδων συμπολιτών μας.

«Πριν ψηφίσεις σκέψου! Όχι άλλη “στραβή στη βάρδιά τους”. Ψήφισε Νέα Αρχή με Πατούλη και Τάσο Καρασαρλή για περιφερειακό σύμβουλο», γράφει στο SMS που στέλνει.

Προφανώς και δεν ντρέπονται. Αυτός ο κ. Καρασαρλής δεν ζητά να τον ψηφίσουν γιατί έχει ιδέες, προτάσεις, όρεξη για έργο, όραμα, κάτι θετικό οτιδήποτε.

Ζητά να τον ψηφίσουν πατώντας στους νεκρούς στο Μάτι.

Βεβαίως, αυτός ο κ. Καρασαρλής, με «πολυετή εμπειρία σαν Τραπεζικό υψηλόβαθμο στέλεχος σε Ελληνικές και ξένες τράπεζες», όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, πώς θα αντιμετώπιζε μια καταστροφή σαν εκείνη στο Μάτι; Με ποιες ειδικές γνώσεις θεωρεί τον εαυτό του άξιο να τη σβήσει;

Με την τραπεζική του εμπειρία θα αντιμετωπίσει τη φωτιά;

Ο τραπεζοϋπάλληλος του Πατούλη ξέρει από φονικές πυρκαγιές… Αυτοί είναι.

Υ.Γ.: Ο κ. Καρασαρλής είναι, λέει, κοινοτικός και Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Διονύσου από το 1994. Ξέρετε ποιου Διονύσου. Εκείνου που έχει κάεί σειρά από φορές. Μάλλον αυτή την… πυροσβεστική εμπειρία επικαλείται.

Σχετικά άρθρα