Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Καρφάρα» Μεϊμαράκη: Μείζον λάθος του επιτελείου Μητσοτάκη η όξυνση του κλίματος

«Καρφάρα» Μεϊμαράκη: Μείζον λάθος του επιτελείου Μητσοτάκη η όξυνση του κλίματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ευρωεκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Με ξεκάθαρο τρόπο επέλεξε να «αδειάσει» τη στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη για… Μάτι, κότερα και Πολάκη αλλά και για την υιοθέτηση ψευδών ειδήσεων περί συνεργασίας του πατέρα του Πρωθυπουργού με το χουντικό καθεστώς, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ για το αν βολεύει τη ΝΔ η πόλωση και η όξυνση του κλίματος, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε χαρακτηριστικά:

«Αν το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη του εισηγείται όξυνση του πολιτικού κλίματος, εγώ το θεωρώ μείζον λάθος».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Μεϊμαράκης όταν ρωτήθηκε για εάν θεωρεί ότι η ΝΔ βρίσκεται σε καλό δρόμο, απάντησε με νόημα:

«Αυτά θα τα συζητήσουμε μετά τις εκλογές. Θεωρώ σε ώρα μάχης δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες συζητήσεις. ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Βέβαια, προκειμένου να μην διαταραχθούν προεκλογικά οι εσωκομματικές ισορροπίες, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «στα βασικά συμπίπτουμε.

»Στις αρχές, τις αξίες και τα οράματα συμπίπτουμε. Σε ώρα μάχης απαγορεύεται η όποια συζήτηση η οποία μπορεί να παρερμηνευτεί».

Τέλος, αναφορικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή και να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, σημείωσε:

«Είμαι υπέρ της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Θεωρώ τις Βρυξέλλες κρύες και γραφειοκρατικές.

»Για αυτό δεν ξετρελάθηκα με την πρόταση. Όταν όμως καλείσαι να μπεις στη μάχη για να προσφέρεις και να προσθέσεις στα ποσοστά του κόμματος, τότε ανταποκρίνεται».

Σχετικά άρθρα