Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατρακύλα: Σύσσωμη η ΝΔ επιμένει στο fake news για τον πατέρα Τσίπρα

Κατρακύλα: Σύσσωμη η ΝΔ επιμένει στο fake news για τον πατέρα Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Κύρτσος, Λευτέρης Αυγενάκης, Νέα Δημοκρατία,

Την ώρα που η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον πατέρα του με αφορμή τις χθεσινές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη για δήθεν «δουλειές» του Παύλου Τσίπρα με τη Χούντα, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίσει τον Πρόεδρο της ΝΔ «Στέφανο Χίο της πολιτικής» και την ώρα που ο… πραγματικός Στέφανος Χίος πανηγυρίζει μέσα από το «Μακελειό» για την αναφορά των… αποκαλύψεών του μέσα στη Βουλή, το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της ΝΔ επιμένουν στην αναπαραγωγή του χυδαίου fake news για τον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού.

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία επισήμως να μην απάντησε στην ανάρτηση του πρωθυπουργού, ο οποίος έγραψε σήμερα αναλυτικό κείμενο στο Facebook υπερασπιζόμενος τον πατέρα του απέναντι στις αιχμές που άφησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή για δουλειές με τη Χούντα, όμως σαφή θέση υπέρ των συνομωσιολογικών σεναρίων πήραν το ένα μετά το άλλο προβεβλημένα στελέχη της Πειραιώς.

Ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης μέσω twitter χαρακτήρισε δακρύβρεχτη και απολογητική την ανάρτηση του πρωθυπουργού και χαρακτήρισε αθλιότητα την επίθεση που είχε εξαπολύσει στη δευτερολογία του ο.Τσίπρας κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Ένα κρατώ από τη δακρύβρεχτη, απολογητική ανάρτηση του ΠΘ «το να υβρίζεις & να συκοφαντείς νεκρούς είναι ανείπωτη αθλιότητα».

Είναι όντως αθλιότητα να κατηγορείς έναν άνθρωπο που φυλακίστηκε, εξορίστηκε & αφιέρωσε τη ζωή του για τη Δημοκρατία & την Ελλάδα,όπως ο Κων/νος Μητσοτάκης» έγραψε ειδικότερα ο κ. Αυγενάκης.

Εν τω μεταξύ πάντως τη σκυτάλη των ισχυρισμών για τον πατέρα Τσίπρα πήρε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης επικαλούμενος παλαιότερη δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, παρότι η αξιωματική αντιπολίτευση στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερα επικριτικά το συγκεκριμένο πρόσωπο και το συγκεκριμένο κόμμα για έλλειψη σοβαρότητας.

Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα στο Facebook Live που έκανε με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο επέμειναν στο συγκεκριμένο ισχυρισμό και άφησαν νέα υπονοούμενα κατά του πατέρα Τσίπρα, με στόχο προφανώς να συνεχίσει να ακούγεται η κατηγορία αυτή που έχει καταγγελθεί ως fake news προς συσπείρωση του δεξιού ακροατηρίου και για να τρωθεί το αριστερό προφιλ του πρωθυπουργού.

«Η μαρτυρία του Βασίλη Λεβέντη, προέδρου της Ενωσης Κεντρώων καίει το αφήγημα της.. αντιχουντικής οικογένειας Τσίπρα και εκθέτει τον ψεύτη πρωθυπουργό.

»Κάτά τον Λεβέντη ο πατέρας Τσίπρας για τον οποίον εργαζόταν: Ηταν φιλοχουντικός. Επαιρνε εργολαβίες από την χούντα» έγραψε ταυτόχρονα στο twitter ο κ. Κύρτσος.

Αργότερα στη Βουλή ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε μέχρι κεραίας:

«Ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος όταν ακούστηκε η ιστορία με τον πατέρα Τσίπρα και τη χούντα.

»Εγώ έχω και έναν λόγο παραπάνω που έχω ακούσει τόσο για το βιβλίο από τον Παττακό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, για το θέμα έχει παραχωρήσει συνέντευξη ο Φοίβος Ιωαννίδης, ενώ έχει αναφερθεί και ο Βασίλης Λεβέντης δηλώνοντας δημόσια ότι εργαζόταν νεότερος στην επιχείρηση του που έπαιρνε έργα την περίοδο της χούντας και του φαινόταν στο στιλ σκληρός δεξιός.

Σχετικά άρθρα