Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποστολάκης και Αναστασιάδης συζήτησαν την τουρκική εισβολή στην ΑΟΖ

Αποστολάκης και Αναστασιάδης συζήτησαν την τουρκική εισβολή στην ΑΟΖ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Ευάγγελος Αποστολάκης, αντάλλαξαν το πρωί της Τετάρτης απόψεις για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο twitter αναφέρεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχτηκε τον κ. Αποστολάκη και πως έγινε «ανταλλαγή απόψεων για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Αποστολάκης βρίσκεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στις εργασίες του 5ου Διακυβερνητικού Συμβουλίου Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου.

Ο κ. Αποστολάκης, από 7 έως 8 Μαΐου 2019, θα συμμετάσχει στο 5ο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου, στη Λευκωσία, όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογό του κ. Σάββα Αγγελίδη.

Το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, σε Αθήνα και Λευκωσία, αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα