Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαντορινιός: Η Νησιωτικότητα στον πυρήνα των μόνιμων μέτρων

Σαντορινιός: Η Νησιωτικότητα στον πυρήνα των μόνιμων μέτρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικά Νησιά, ΕΝΦΙΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, Υπουργείο Ναυτιλίας, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,

«Η απτή απόδειξη, πως οι νησιώτες αποτελούν μέλημα και προτεραιότητα για τις κυβερνητικές πολιτικές, είναι η ανακοίνωση από τα χείλη του πρωθυπουργού για μείωση του φόρου εισοδήματος για τους κατοίκους των νησιών κάτω από 3.100 πληθυσμό και για μείωση του ΕΝΦΙΑ στα νησιά κάτω των 1000 κατοίκων, από 1/1/2020» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, με αφορμή τα μόνιμα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το κυβερνητικό επιτελείο.

«Αναγνώριση και δικαίωση για όσους επιμένουν να μένουν, να ζουν, να δημιουργούν οικογένειες, να επιχειρούν και να ελπίζουν στα μικρά νησιά της χώρα μας είναι τα μέτρα που το κυβερνητικό επιτελείο επεξεργάστηκε και κοστολόγησε, και ο πρωθυπουργός παρουσίασε σήμερα στον ελληνικό λαό.

Ταυτόχρονα, η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις των νησιών να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικές και δημιουργεί περαιτέρω συνθήκες ανάπτυξης και ενίσχυσης της εργασίας» πρόσθεσε.

«Η Αριστερά ανέλαβε τη χώρα στην πιο δύσκολη στιγμή της και κατάφερε να δώσει προοπτική στην κοινωνία και αναπτυξιακή ώθηση στην οικονομία.

Είμαστε περήφανοι για το τι έχουμε καταφέρει και είμαστε αισιόδοξοι που ο κόσμος της εργασίας, οι συνταξιούχοι, ο κόσμος του επιχειρείν αλλά και οι κάτοικοι των νησιών και των απομακρυσμένων περιοχών, μετά από 8 χρόνια υποβάθμισης των εισοδημάτων και του επιπέδου ζωής τους, μπορούν να νιώθουν ότι μια Κυβέρνηση αναγνωρίζει τους κόπους τους και την υπομονή τους» κατέληξε ο κ. Σαντορινιός.

Σχετικά άρθρα