Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος: Όποτε έρχονται θετικές ειδήσεις, η αντιπολίτευση αναπαράγει «κίτρινες» (βίντεο)

Τζανακόπουλος: Όποτε έρχονται θετικές ειδήσεις, η αντιπολίτευση αναπαράγει «κίτρινες» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Δημήτρης Τζανακόπουλος,

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον κ. Χριστοφοράκο, ούτε έχει πλουτίσει από την πολιτική για να του ανήκουν δεκάδες πολυτελή ακίνητα στην Αθήνα, στο Παρίσι και όπου αλλού» απάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για το «θέμα» που αναδείχθηκε από μερίδα των μίντια για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πρωθυπουργού κατά την θερινή περίοδο του 2018.

Αναφορικά με τα περί διαπλοκής που ακούστηκαν, η κ. Παναγοπούλου είναι συνεργάτιδα του πρωθυπουργού εδώ και τρία χρόνια και επιπλέον είναι άμισθι σύμβουλος του εδώ και ένα χρόνο, με βάση και το σχετικό ΦΕΚ που έχει δημοσιευθεί, επομένως δικαιούται να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για δύο τρεις μέρες ένα 15αυγουστό.

Σε σχέση με την υποκρισία, περί δήθεν πολυτελών διακοπών την ίδια ακριβώς περίοδο κ. Μητσοτάκης έκανε και ο ίδιος διακοπές στο εξοχικό του, ή δεν ξέρω που αλλού.

Το ότι κάποιος έκανε διακοπές δύο τρεις μέρες δεν νομίζω ότι συνιστά πολιτική είδηση.

Ήταν περίπου ένα μήνα μετά το Μάτι, δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης δεν σταμάτησε για κάποιες μέρες από την εργασία του για να ξεκουραστεί;

Το γεγονός ότι έρχεται αυτή τη στιγμή στην δημοσιότητα φανερώνει την πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς οποτεδήποτε υπάρχει θετική είδηση αρχίζει να εστιάζει σε «κίτρινες ειδήσεις», τη μία με τον κ. Πολάκη, την άλλη με ντοκιμαντέρ, τώρα με κλεμμένες φωτογραφίες.

Αυτή η τοξική τακτική που έχει επιλέξει η αξιωματική αντιπολίτευση γυρίζει μπούμερανγκ σε αυτούς που την επιλέγουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού εν μέσω μιας πρωτοφανούς επίθεσης το 2015, επίσης στο δημοψήφισμα, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου εν μέσω μιντιακού καταιγισμού υπενθύμισε ο κ. Τζανακόπουλος προσθέτοντας ότι «το ίδιο συμβαίνει και σήμερα».

Κατέληξε λέγοντας ότι «όσοι νομίζουν ότι με αυτές τις τοξικές επιθέσεις μας κάνουν κακό θα φανεί στις εκλογές στις 26 Μαίου, αν κάποιος δεν έχει δικαίωμα να εκστομίζει τη φράση ότι είναι με τους πολλούς είναι ο γόνος των ελίτ και πολιτεύεται με βάση τα συμφέροντα των ελίτ, όχι ο Πρωθυπουργός που χθες τον υποδέχθηκε ένα ολόκληρο χωριό στη Ξάνθη».

Σχετικά άρθρα