Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανικοί διπλωμάτες συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών (φωτο)

Αμερικανικοί διπλωμάτες συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Διπλωματικό Σώμα, Εκκλησία της Ελλάδος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ορθόδοξη Εκκλησία, Σάμουελ Ντέιλ Μπράουνμπακ, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέφρι Πάιατ,

Την πόρτα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας ο Σάμιουελ Μπράουνμμπακ, πρεσβευτής των ΗΠΑ για ζητήματα θρησκευτικών ελευθεριών, όπου συνάντησε τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Ιερώνυμο.

Τον κ. Μπράουνμμπακ συνόδευαν ο Ρίλεϊ Μπαρνς, σύμβουλος στο Γραφείο για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Εργασία, η Παουλέτα Γουωλς, διπλωματική ακόλουθος για θέματα θρησκευτικών ελευθεριών, ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, και η Χόλι Μέτκαλφ, εντεταλμένη της αμερικανικής πρεσβείας για θρησκευτικά θέματα.

Στην Αρχιεπισκοπή τους υποδέχθηκε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, ο οποίος τους οδήγησε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που τους καλωσόρισε και συζήτησε μαζί τους για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Μπράουνμμπακ θα επισκεφθεί και το Άγιο Όρος και θα εκφράσει την ισχυρή υποστήριξη των ΗΠΑ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Τον κ. Brownback (δεξιά) συνόδευαν ο κ. Riley Barnes, Σύμβουλος στο Γραφείο για τη Δημοκρατία, τα ανθρώπινα Δικαιώματα και την Εργασία, η κ. Pauletta Walsh, Διπλωματικός Ακόλουθος για θέματα θρησκευτικών ελευθεριών, ο κ. Jeoffrey Pyatt, Αμερικανός Πρέσβης και η κ. Holly Metcalf, Εντεταλμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας για θρησκευτικά θέματα.

Τον κ. Brownback και τους συνεργάτες του υποδέχθηκε στην είσοδο της Αρχιεπισκοπής ο Πρωτοσύγγελλος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών.

Σχετικά άρθρα