Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Απόγονος πλούσιας πολιτικής οικογένειας ο Μητσοτάκης – Έρχονται μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης

Τσίπρας: Απόγονος πλούσιας πολιτικής οικογένειας ο Μητσοτάκης – Έρχονται μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Offshore Εταιρείες, Siemens, Αλέξης Τσίπρας, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ξάνθη, Σκάνδαλο Novartis,

«Ο κ. Μητσοτάκης, που κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές, κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Τόσο πολύ πιστεύει ότι θα νικήσει» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στο Εύμοιρο Ξάνθης, απ’ όπου χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Ν.Δ. ως «απόγονο μίας από τις πιο πλούσιες πολιτικές οικογένειες».

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως «η ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης είναι εξοργιστική. Μειώνει τα άτομα με αναπηρία».

Κατά τον πρωθυπουργό, «δεν έπαθε καμία ηθική κρίση ο κ. Μητσοτάκης ούτε με τον κ. Κυμπουρόπουλο, ούτε με το ξαναζεσταμένο φαγητό της πυρκαγιάς στο Μάτι. Κάλυψε τον Νίκο Γεωργιάδη για τη υπόθεση παιδοφιλίας».

«Μετατρέπουμε την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Ζίμενς-Novartis-offshore θα συνοδεύουν τον κ. Μητσοτάκη» είπε ο πρωθυπουργός.

«Πρόταση μομφής κάνουν οι πολίτες στον κ. Μητσοτάκη» ανέφερε, τονίζοντας πως «στη Βουλή θα μιλήσουμε για τη νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Θα αναγγείλουμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε με πρόγραμμα. Οι 120 δόσεις δίνουν ανάσα σε χιλιάδες επιχειρηματίες κι επαγγελματίες» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Χτίσαμε θεμέλεια για ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής» δήλωσε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, λέγοντας πως «οι Ρομά δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, παιδιά ενός κατώτερου θεού».

Σχετικά άρθρα