Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Μοίρας «τρολάρει» Πατούλη: «Πώς ήταν στην Κίνα ενώ εμφανιζόταν στην Αττική; Έχει σωσία;»

O Μοίρας «τρολάρει» Πατούλη: «Πώς ήταν στην Κίνα ενώ εμφανιζόταν στην Αττική; Έχει σωσία;»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γιάννης Μοίρας, Γιώργος Πατούλης, Κίνα, Νέα Δημοκρατία, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Πώς είναι δυνατόν ο κ. Πατούλης να βρίσκεται τις ίδιες ημέρες 17-23 Απριλίου στην Κίνα και στην Αθήνα, με σειρά επαφών τις οποίες αναρτά στο ιστολόγιο του, αναρωτιέται σε ανακοίνωση του ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου.

Οι επαφές, διευκρινίζει ο κ. Μοίρας, αφορούν στην Αθήνα, ενώ για την Κίνα, πέρα από την ανακοίνωση του ταξιδιού για το οποίο παρουσίασε σχετικό ρεπορτάζ και βραδινό δελτίο ειδήσεων, δεν γίνεται καμία αναφορά σε καμία διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης.

Ο κ. Μοίρας εκφράζει την πεποίθηση, ότι στον κ Πατούλη «αρέσει πολύ να πουλάει παραμύθια.

Αυτό όμως μένει να αποδειχθεί και παραθέτει «την εξής σειρά γεγονότων»:

Την Δευτέρα 22/4, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες είχαν προγραμματισμένο debate στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84.

Την Παρασκευή 19/4, το επιτελείο Πατούλη ειδοποίησε πως λόγω υποχρέωσης θα απουσίαζε και δεν εμφανίστηκε τελικά, ενώ ακούστηκε ότι έλειπε για ταξίδι στην Κίνα.

Όπως σημειώνει ο κ. Μοίρας, σχετικό δελτίο δεν έβγαλε ο κ. Πατούλης, «αν και λατρεύει την προβολή και τη δημοσιότητα», ενώ και στην ιστοσελίδα του ανέβαιναν δελτία Τύπου για παρουσίες του καθημερινά στην Αττική.

Δελτίο Τύπου με ταξίδι κι επαφές στην Κίνα, ο κ. Πατούλης εμφάνισε στην ιστοσελίδα του στις 23/4, μετά την ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Ζωής» όπου διερωτάτο αν ο κ. Πατούλης πράγματι μετέβη στην Κίνα και επέστρεψε, ή «αν το έσκασε από το debate λες και είναι Πατ-Λούης».

Ως ερωτήματα που ζητούν απάντηση ο κ. Μοίρας θέτει τα εξής:

– Αφού η ιστοσελίδα του τον εμφάνιζε σε καθημερινές δραστηριότητες εδώ, πότε πήγε στην Κίνα; Έκανε το ταξίδι τώρα, ή άλλοτε; Διότι αν το έκανε άλλοτε, τότε όντως κρύφτηκε από το debate!

– Τα αεροπορικά πήγαινε-έλα στην Κίνα με τις επαφές που περιγράφει, εμφανίζοντας και φωτογραφίες, συνιστούν πρόγραμμα άλλων δύο ημερών. Και η Σαγκάη από το Ανχούι, πόλεις που λέει ότι επισκέφτηκε, απέχουν πάνω από 400 χλμ.. Πως έβγαλε ταξίδι 4-5 ημερών στην Κίνα ενώ εμφανιζόταν στην Αττική; «διακτινίστηκε παθαίνοντας Star Trek ή έχει σωσία;».

Επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού της Ρένας Δούρου ρωτά:

«Είναι δυνατόν αυτό το ταξίδι υπερπαραγωγή του κ. Πατούλη στην Κίνα να μην το συναντάς, γκουγκλάροντας το, ως ρεπορτάζ σε ελληνικές και κινέζικες πηγές ενημέρωσης; Τον έπιασε ξαφνικά σεμνότητα και άρνηση προβολής και δημοσιότητας;».

«Δεδομένου ότι το ταξίδι δεν είναι ιδιωτικό, αλλά το έκανε ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, περιμένουμε από τον κ. Πατούλη να μας εξηγήσει λεπτομερώς όσα ρωτάμε» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μοίρας.

Σχετικά άρθρα