Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πολάκης εξηγεί τι σημαίνει «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»

Ο Πολάκης εξηγεί τι σημαίνει «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παύλος Πολάκης, Υπουργείο Υγείας,

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης δίνει τον δικό του «Δεκάλογο» για το τι σημαίνει «ηθικό πλεονέκτημα και ήθος της αριστεράς».

Όπως αναφέρει μάλιστα στο τέλος:

«Μην περιμένετε από μένα να μαλώσω δημόσια με συντρόφους και συναγωνιστές. Ο εχθρός είναι απέναντι».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Ηθικό πλεονέκτημα και ήθος της αριστεράς είναι:

– Να έχεις φτάσει ψηλά χωρίς να γλύψεις, χωρίς να προσκυνήσεις , χωρίς να χρωστάς καμιά χάρη σε κανένα μεγαλόσχημο.

– Να ξέρεις τη δουλειά σου όσο καλυτέρα γίνεται, να την κάνεις με τίμιο τρόπο χωρίς λαμογιές και παράπλευρα οφέλη.

– Να στηρίζεις τους αδύναμους, να χτυπάς τους εκμεταλλευτές και τα τσιράκια τους πολιτικά ή δημοσιογραφικά, να μη φοβάσαι τη σύγκρουση και να φέρνεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ υπέρ των πολλών στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

– Να λες τον κλέφτη κλέφτη, να’σαι με τους καλούς καλύτερος με τους κακούς χειρότερος γιατί αλλιώς δεν πολεμιούνται, να μην καλύπτεις υποθέσεις του παρελθόντος, να συγκρούεσαι με τους σάπιους μηχανισμούς του κράτους χωρίς να τους χαϊδεύεις, να εκτιμάς την πραγματική αξία των ανθρώπων και όχι τους λουστραρισμένους δήθεν ή τα “άριστα” τίποτα.

– Να μπορείς να παράξεις σχέδιο και πρόγραμμα στο χώρο ευθύνης σου υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, που να αντικαθιστά αυτό που υπάρχει σήμερα και βέβαια να επιβλέψεις και να οργανώσεις την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. (γιατί το ήθος είναι η τελική πράξη όχι η λεκτική εξαγγελία)

– Να μη φοβάσαι να εκτεθείς γι αυτά που πιστεύεις, να σηκώνεις το γάντι που σου ρίχνει ο αντίπαλος, να στηρίζεις το κόμμα σου και τα μέλη του, να υπερασπίζεσαι τα μέτωπα και τους συμμάχους σου, ασκώντας όταν χρειάζεται την πιο σκληρή κριτική εκεί που πρέπει.

– Να’σαι ο εαυτός σου κι αυτό που κουβαλάς απ τα γονίδια , την οικογένεια, την καταγωγή σου, τον τόπο σου, τις σπουδές σου και τη μόρφωσή σου, την εμπειρία σου και τη διαδρομή σου.

ΑΥΤΑ.

Υ.Γ. Μην περιμένετε από μένα να μαλώσω δημόσια με συντρόφους και συναγωνιστές. Ο εχθρός είναι απέναντι.

ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ.

Σχετικά άρθρα