Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Πρόταση μομφής κατά του Πολάκη μετά το Πάσχα

Μητσοτάκης: Πρόταση μομφής κατά του Πολάκη μετά το Πάσχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Παύλος Πολάκης, Πρόταση Μομφής, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Υγείας,

Πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη θα καταθέσει η ΝΔ μετά το Πάσχα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την Παιδεία στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Ντροπή σας που στηρίζετε σιωπηλά τον κ. Πολάκη» προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σχόλια του κ. Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε την ομιλία του για την Παιδεία και περιορίστηκε μόνο στο σχόλιό του για την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ.

«Ο κόμπος έφθασε στο χτένι», τόνισε και πρόσθεσε: «Ντιμπέιτ δεν θελατε κ. Τσίπρα; Ντιμπέιτ στη Βουλή για τον κ. Πολάκη» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Επίσης, Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «εκτρωματικό» το νομοσχέδιο για την Παιδεία και κατηγόρησε τον υπουργό Παιδείας πως «βγάζει όλα τα ιδεολογικά του απωθημένα και ιδρύει τμήματα για ιδεολογικούς λόγους».

Σχετικά άρθρα