Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυβίστηση από Δέρβο (Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ): Προτιμότερο να επιδοτείται η εργασία από την ανεργία

Κυβίστηση από Δέρβο (Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ): Προτιμότερο να επιδοτείται η εργασία από την ανεργία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δώρο Χριστουγέννων, Επίδομα Ανεργίας, Κώστας Δέρβος, Νέα Δημοκρατία, ΟΝΝΕΔ,

«Γραμμή» έχουν δώσει στη ΝΔ για να αμβλύνουν τις κοινωνικές αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει για τις θέσεις τόσο του προέδρου του κόμματος Κ. Μητσοτάκη, όσο και στελεχών του για τις σφαγιαστικές περικοπές που έρχονται σε κοινωνικά επιδόματα στην περίπτωση που η ΝΔ ανάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό και ο Κώστας Δέρβος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μαξίμου, για όσα είπε στο Kontra σχετικά με το επίδομα ανεργίας δήλωσε στον News 24/7 προσπαθώντας να δικαιολογηθεί ότι «καθώς οδεύουμε προς τις εθνικές εκλογές, από το Μαξίμου θα σκεφτούν διάφορα τεχνάσματα για να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα ώστε να θολώσουν τα νερά».

«Δεν λέω πουθενά να καταργηθεί το επίδομα ανεργίας, εγώ ο ίδιος έχω υπάρξει άνεργος και έπαιρνα το επίδομα», σημείωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Λέω ότι είναι προτιμότερο να επιδοτείται η εργασία από το να επιδοτείται η ανεργία», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι «προφανώς όταν κάποιος δεν μπορεί να βρει δουλειά πρέπει να παίρνει επίδομα ανεργίας».

Τόνισε ότι είναι προτιμότερο το κράτος να επιδοτεί τους νέους, ώστε να εργάζονται, από το να τους παρκάρει και να τους δίνει επίδομα ανεργίας.

Κατά τον ίδιο είναι καλύτερο να διευκολυνθεί ο εργοδότης, για να προσλάβει ανθρώπους και να τους εντάξει στην αγορά εργασίας και να μπορούν να προσφέρουν.

Σε ερώτηση αν υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη στη ΝΔ να καταργήσει τα επιδόματα ανεργίας και τα δώρα Πάσχα – Χριστουγέννων και επίδομα αδείας, ο κ. Δέρβος απάντησε αρνητικά.

Σχετικά άρθρα