Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάλος με ΝΔ: Ο Μητσοτάκης «κόβει» το δώρο Χριστουγέννων, ο Δέρβος το επίδομα ανεργίας

Σάλος με ΝΔ: Ο Μητσοτάκης «κόβει» το δώρο Χριστουγέννων, ο Δέρβος το επίδομα ανεργίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δώρο Χριστουγέννων, Επίδομα Ανεργίας, Κοινωνικό Μέρισμα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο, σύμφωνα με τις οποίες το δώρο Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα που έχει δοθεί τρία χρόνια σερί τα Χριστούγεννα είναι «ελεημοσύνη» και «πελατειακό».

Η Νέα Δημοκρατία δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του σχετικού βίντεο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην εφημερίδα «Δημοκρατία» με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδό της, κάνοντας λόγο για «Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ» που «στήνει προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας».

«Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα.

Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» αναφέρει η Πειραιώς.

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου για δώρο Χριστουγέννων και επίδομα ανεργίας

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο δεν περιορίστηκε μόνο στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά έφερε στη δημοσιότητα και βίντεο του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Κώστα Δέρβου που τάσσεται κατά του επιδόματος ανεργίας!

«Μετά τον κ. Μητσοτάκη που θέλει να καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα γιατί τα θεωρεί «ελεημοσύνη» και «πελατειακά», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί όπως λέει αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας» σημειώνουν κύκλοι του Μαξίμου.

«Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά» τονίζουν οι ίδιες πηγές και παραθέτουν υστερόγραφο, με το οποίο αναφέρουν:

«Επειδή η ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για διαστρέβλωση, ας δουν οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους:

Σχετικά άρθρα