Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κουντουρά εξέπληξε με το ήθος της και τη σεμνότητα στη συνέντευξη με τη Στάη

Η Κουντουρά εξέπληξε με το ήθος της και τη σεμνότητα στη συνέντευξη με τη Στάη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλενα Κουντουρά, Έλλη Στάη, Ευρωεκλογές 2019, Προοδευτική Συμμαχία, Τηλεόραση, Υπουργείο Τουρισμού,

Η Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «OPEN MIND» της Έλλης Στάη στο OPEN.

Η Έλενα Κουντουρά, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της οικοδέσποινας της εκπομπής.

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι, παρά τα 45 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου που είχε στη διάθεση της η Έλλη Στάη, δεν έκανε στην Έλενα Κουντουρά ούτε μισή ερώτηση για τις βραβεύσεις της.

Δεν ανέφερε ότι η Έλενα Κουντουρά αναδείχθηκε καλύτερη Υπουργός Τουρισμού στον κόσμο (Tourism Minister of the Year) και βραβεύτηκε στην κορυφαία Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ITB).

Και μάλιστα το βραβείο της απέμεινε ο Γ.Γ. Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Ηνωμένων Εθνών, Ταλέμπ Ριφάι.

Ωστόσο, κάποιος θα μπορούσε να διερωτηθεί: «Και γιατί η Κουντουρά δεν μίλησε για αυτά;».

Όσοι όμως γνωρίζουν καλά την υπουργό Τουρισμού ξέρουν ότι διακρίνεται για το ήθος της και τη σεμνότητά της.

Η ίδια συνηθίζει τους χαμηλούς τόνους ακόμα κι εάν έχει στα χέρια της την υψηλότερη τιμητική διάκριση στο τουρισμό παγκοσμίως.

Βεβαίως, εάν το ίδιο βραβείο είχε κερδίσει κάποιος άλλος θα το είχε κάνει σημαία του και θα το περιέφερε ως τρόπαιο και ειδικά σε προεκλογική περίοδο.

Τέλος, να αναφέρουμε και άλλα δύο σημαντικά βραβεία για τα οποία επίσης δεν έγινε λόγος.

Επί υπουργίας της Έλενας Κουντουρά η Ελλάδα το 2018 αναδείχθηκε ως «Καλύτερος προορισμός Αναψυχής Παγκοσμίως» – «Βest Leisure Destination», από την PATWA (2019) και ως «Καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως» – «Best Destination (Port or Country)», στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό Wave Awards.

Σχετικά άρθρα