Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ν.Δ. «άδειασε» Άδωνι και ψηφίζει υπέρ της άρσης ασυλίας του Λοβέρδου

Η Ν.Δ. «άδειασε» Άδωνι και ψηφίζει υπέρ της άρσης ασυλίας του Λοβέρδου

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη το μεσημέρι της Τρίτης.

Και λέμε για μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πέρα από το κλασικό αφήγημα περί «σκευωρίας» και «μεθοδεύσεων» για το σκάνδαλο Novartis, η Σοφία Ζαχαράκη είπε και κάτι, με το οποίο ουσιαστικά «άδειασε» πανηγυρικά τον αντιπρόεδρο του κόμματός της, Άδωνι Γεωργιάδη .

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, αναφερόμενη στο θέμα της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, ανέφερε πως: «Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Λοβέρδου, ο οποίος την έχει ούτως ή άλλως ο ίδιος ζητήσει».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης -για τον οποίο και συνεχίζεται κανονικά η έρευνα στην υπόθεση Novartis- έχει επισημάνει σε όλους τους τόνους και σε όλα τα Μέσα που έχει φιλοξενηθεί –και είναι πολλά- πως «βεβαίως και δεν θα ψηφίσω υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Λοβέρδου.

»Δεν θα υπερψηφίσω παράνομη πράξη εγώ ποτέ στη ζωή μου».

Είχε επιχειρήσει μάλιστα να προδικάσει τη στάση του κόμματός του, λέγοντας «δεν γνωρίζω τι θα κάνει η ΝΔ. Αλλά φαντάζομαι πως και η ΝΔ θα ψηφίσει όχι».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωνε: «Να πάμε εις γνώσιν μας και να γίνουν επίορκοι, παραβιάζοντας το σύνταγμα της χώρας για πολιτικούς λόγους, δεν το δέχομαι».

Είχε μάλιστα επιπλήξει τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι «κάνει λάθος που θα ψηφίσει την άρση της ασυλίας του».

Σχετικά άρθρα