Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αθώα τα στελέχη της «Δημοκρατίας» που κατηγορούσε ως συκοφάντες η γυναίκα του Στουρνάρα

Αθώα τα στελέχη της «Δημοκρατίας» που κατηγορούσε ως συκοφάντες η γυναίκα του Στουρνάρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άσχημη μέρα η Τρίτη για τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, καθώς μετά το πόρισμα-φωτιά που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα σχετικά με «δώρο» του ΚΕΕΛΠΝΟ στην ίδια, έχασε και τη δίκη με την «Κυριακάτικη Δημοκρατία», που είχε μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συγκεκριμένα, το Εφετείο Αθηνών έκρινε αθώους τον εκδότη και τα διευθυντικά στελέχη της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» ως προς το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης με το σκεπτικό ότι οι αποκαλύψεις της εφημερίδας σχετικά με την Λίνα Νικολοπούλου έγιναν με κίνητρο το εύλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα είχε μηνύσει την εφημερίδα για κείμενο του 2016 που είχε τον τίτλο «Τείχος προστασίας για τη σύζυγο του σκληρού Στουρνάρα με τα 1.602.652 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Η ακροαματική διαδικασία είχε και κάποια… ευτράπελα, όπως γράφει το dimokratianews.gr, με τον συνήγορο της Λίνας Νικολοπούλου, Σπύρο Μουζακίτη να προκαλεί κατάπληξη στο κοινό με το υπέρμετρο πάθος του και τις φιλοφρονήσεις που δεν… τσιγκουνεύτηκε για τον διοικητή της ΤτΕ.

Σχετικά άρθρα