Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευάγγελος Αποστολάκης: Η συνεργασία μας με τις ΗΠΑ είναι σε εξαιρετικό επίπεδο

Ευάγγελος Αποστολάκης: Η συνεργασία μας με τις ΗΠΑ είναι σε εξαιρετικό επίπεδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αποστολάκης, Θεσσαλία, Λάρισα, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

«Η συνεργασία μας με τους συμμάχους και ιδιαίτερα με τις ΗΠΑ είναι σε ένα εξαιρετικό επίπεδο» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, μετά τη σημερινή του επίσκεψη στην 1η Στρατιά στη Λάρισα, ενώ εξήρε τη συμβολή της 1ης Στρατιάς και της 110 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στα επιχειρησιακά σχέδια των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Αποστολάκης τόνισε ότι «προσπαθούμε να εκμεταλλευθούμε κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται για να αυξήσουμε τις επιχειρησιακές μας δυνατότητες σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών» επισημαίνοντας ότι μεταξύ άλλων εξετάζεται το αίτημα να αποτελέσει η 110 Πτέρυγα Μάχης έδρα των Global Hawk.

Αναφορικά με την επίθεση του Πάνου Καμμένου στον αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά, ο υπουργός εξέφρασε την στήριξη του στο πρόσωπο του κ. Καμπά λέγοντας ότι «οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων είναι θεσμοί και έχουν επιλεγεί με κριτήρια ότι είναι οι ικανότεροι».

Επίσης, ο κ. Αποστολάκης είπε πως «τους αρχηγούς δεν πρέπει να τους κριτικάρουμε κατά την διάρκεια της θητείας τους, αλλά πρέπει να τους αφήσουμε τα περιθώρια να αποδείξουν την ικανότητά τους και τις δυνατότητές τους από το έργο τους».

Σχετικά άρθρα