Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αποστολάκης «έγραψε» τον Γεωργιάδη: Δεν σου απαντάω, δεν δέχομαι μαθήματα ήθους

Ο Αποστολάκης «έγραψε» τον Γεωργιάδη: Δεν σου απαντάω, δεν δέχομαι μαθήματα ήθους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ελληνικός Στρατός, Ευάγγελος Αποστολάκης, Νέα Δημοκρατία, Στρατιωτική Θητεία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Προσωπική επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που περιλαμβάνει διατάξεις για τους ανυπότακτους και τους αντιρρησίες συνείδησης.

«Είναι κρίμα η θητεία του υπουργού να συνδεθεί με αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης… προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα καταργήσει το νομοσχέδιο αυτό.

Κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, δεν είναι δυνατόν «ο ναύαρχος Αποστολάκης, το βατράχι, να φέρνει διατάξεις για να υπηρετούν λιγότερο και στο Δήμο που ανήκει η γειτονιά τους, οι αντιρρησίες συνείδησης, ενώ το ποιος θα κρίνεται ανυπότακτος να το καθορίζει επιτροπή στην οποία οι στρατιωτικοί δεν θα είναι πλειοψηφία».

Ο κ. Αποστολάκης απάντησε με απαξιωτικό τρόπο προς τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι δεν θα σηκώσει το γάντι και πως «δεν δέχεται μαθήματα ήθους».

Σχετικά άρθρα