Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καπάταης έριξε «βόμβα»: «ΝΔ και Σγουρός ψήφιζαν “όχι” στα έργα της Περιφέρειας»

Ο Καπάταης έριξε «βόμβα»: «ΝΔ και Σγουρός ψήφιζαν “όχι” στα έργα της Περιφέρειας»

Τα ψεύδη και τα κατευθυνόμενα δημοσκοπικά αποτελέσματα δεν μας πτοούν, επισήμανε μιλώντας στον «105,5 Στο Κόκκινο» ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης, που επισήμανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση η παράταξη της Ρένας Δούρου, «Δύναμη Ζωής», να μην είναι πρώτη και τις δύο Κυριακές.

Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Βαγγέλη Καραγέωργο ο αντιπεριφερειάρχης εξήγησε ότι «την κοινωνία τη ζούμε» και «βλέπουμε την πραγματικότητα» και επισήμανε ότι σχεδόν όλα τα έργα που πραγματοποιούνται δεν ψηφίστηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τις δυνάμεις που τους αντιπολιτεύεται (και της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Σγουρού), ενώ αναρωτήθηκε τι θα γίνει αν εκλεγούν οι άλλοι, αν θα συνεχίσουν τα έργα στα 360 ανοιχτά εργοτάξια, τα οποία υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Αττική που έγιναν παρά την άρνηση των αντιπάλων τους.

Αναρωτήθηκε τι θα κάνουν για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, για τα ασυνόδευτα παιδιά, για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, θα συνεχίζουν να χρηματοδοτούν τις 55 κοινωνικές δομές και τις Τοπικές Ομάδες Υγείας στην Αττική;

Σχετικά άρθρα