Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ είναι σε πανικό για το σκάνδαλο Novartis επειδή είναι ένοχοι

Τζανακόπουλος: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ είναι σε πανικό για το σκάνδαλο Novartis επειδή είναι ένοχοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κίνημα Αλλαγής, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο Novartis,

«Η πανικόβλητη αντίδραση της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ γύρω από το σκάνδαλο Novartis δεν είναι μόνο αλλοπρόσαλλη. Είναι ξεκάθαρα ενοχική» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», τονίζοντας ότι οι πρωτοφανείς επιθέσεις κατά δικαστικών λειτουργών, επιβεβαιώνουν «ότι ουδόλως ενδιαφέρονται για την ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας, όταν αυτή διερευνά πεπραγμένα των κυβερνήσεών τους και στελέχη τους».

«Η εποχή της ομερτά όμως έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και αυτό πρέπει να το κατανοήσουν ακόμη και όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους νόμιμους και αιώνιους ιδιοκτήτες της χώρας» προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στο Γαλάτσι, σημειώνει ότι με τη μαζικότητα της συγκέντρωσης «μπήκε στο περιθώριο το φαντασιακό που καλλιεργούν ο κ. Μητσοτάκης και ο τερατώδης μηχανισμός προπαγάνδας του και ήρθαν στο προσκήνιο οι πολίτες», προσθέτοντας ότι «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης νομίζουν ότι αρκεί η στήριξη από τους ολιγάρχες και τα μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα για να κερδίσει την πολιτική μάχη».

«Το ιδεολογικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, δεν αλλάζει, αλλά ενισχύεται. Διότι πλέον ακόμα περισσότεροι πολίτες στρέφονται προς τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει ο δικός μας πολιτικός χώρος» σημειώνει, κάτι «λογικό από τη στιγμή που η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ταυτίζεται με τη Δεξιά».

Υπογραμμίζει δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα και στις ευρωεκλογές του Μαΐου και στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου».

Μιλώντας για τα αποτελέσματα της Συμφωνίας των Πρεσπών, σημειώνει ότι «η χώρα μας μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να προσθέσει έναν σύμμαχο στα Βαλκάνια» και αναφέρεται στο μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και τις επενδυτικές συμφωνίες με επιχειρήσεις από τη Βόρεια Μακεδονία.

Σε ό, τι αφορά την προοπτική να μην εφαρμοστεί η μείωση του αφορολόγητου, ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει ότι, όπως και στην μη περικοπή των συντάξεων «έχουμε τον τρόπο να το πετύχουμε χωρίς να διαταραχθεί ούτε στο ελάχιστο η δημοσιονομική πορεία» και επαναλαμβάνει ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως και η αντίστοιχη για χρέη προς τις Εφορίες θα ψηφιστούν εντός των επόμενων εβδομάδων.

Σχετικά άρθρα