Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόντιοι κατά Καιρίδη: Άμεση αποπομπή του κατευθυνόμενου αρνητή της Γενοκτονίας

Πόντιοι κατά Καιρίδη: Άμεση αποπομπή του κατευθυνόμενου αρνητή της Γενοκτονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Ποντίων, Δημήτρης Καιρίδης, Ευρωεκλογές 2019, Νέα Δημοκρατία, Πόντιοι,

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση βίντεο, στο οποίο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, αποκαλεί «μύθο» τη Γενοκτονία των Ποντίων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά την αποπομπή του.

«Καλούμε τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο να αποπέμψει τον εν λόγω από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλά και να τον διαγράψει άμεσα από τα μητρώα μελών του κόμματός του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Οι κατάπτυστες, προκλητικές και ανιστόρητες αυτές δηλώσεις αποτελούν ύβρη για τον ποντιακό και εν γένει προσφυγικό ελληνισμό όπου γης», προστίθεται.

«Ενόψει της επικείμενης μαύρης επετείου για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη της δεύτερης φάσης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Νεότουρκους, στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε, δια της ψήφου μας, σε οποιονδήποτε κατευθυνόμενο αρνητή της Γενοκτονίας, που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων μας, να μας εκπροσωπήσει στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Θέλετε να δείτε τον πατριωτισμό του κ. Καιρίδη; Πατήστε εδώ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Επίσης εδώ: Τι απαντά ο Δημήτρης Καιρίδης στους Πόντιους

Σχετικά άρθρα