Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Οι επιθέσεις ενορχηστρώνονται από τον Μαρινάκη που χρηματοδοτεί τη ΝΔ

Παππάς: Οι επιθέσεις ενορχηστρώνονται από τον Μαρινάκη που χρηματοδοτεί τη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς,

«Πρόκειται για μία μη υπόθεση. Η Νέα Δημοκρατία μιλά για συναλλαγές ιδιωτών, έχουν ανοίξει κάποιοι λογαριασμοί και θα δούμε τι έχει συμβεί.

»Η Νέα Δημοκρατία έχει βρει ένα θέμα που πάει με όλα, σκάνε υποθέσεις με το θέμα των δανείων των κομμάτων, η καταδίκη συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας, η υπόθεση χρηματοδότησης λογαριασμών του από off shore, και ξανανοίγει το ζήτημα Πετσίτη, με δημοσίευμα και μετά ανακοίνωση και έτσι πάει το θέμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για την υπόθεση Πετσίτη.

Ο κ. Παππάς πρόσθεσε ότι μιλάμε για «το συγκρότημα του κ. Μαρινάκη που προφανώς ελέγχει και χρηματοδοτεί τη Νέα Δημοκρατία και είναι διωκόμενος για την υπόθεση του πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά».

Καλούμενος να σχολιάσει τις δηλώσεις της δικηγόρου Αν. Ξεπαπαδέα, ο Ν. Παππάς είπε ότι «η κα Ξεπαπαδέα έδωσε ακριβείς απαντήσεις», τονίζοντας ότι «δεν υφίσταται ζήτημα».

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ υπογράμμισε ότι «έχουν δοθεί οι απαντήσεις και είμαστε στην ώρα που ο κόσμος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

»Έχουμε τώρα την υπόθεση Novartis η οποία σε όλο τον κόσμο πληρώνει πρόστιμα για αδόκιμες πρακτικές και εδώ σηκώνεται αχός», συμπληρώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε να ανοίγονται λογαριασμοί υπόχρεων πόθεν έσχες και «η Νέα Δημοκρατία έτρεξε προς την έξοδο».

Ερωτηθείς για τις επιθέσεις που δέχθηκε για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «δεν άλλαξα ούτε εγώ ούτε η κυβέρνηση την πολιτική της για την αδειοδότηση.

»Άλλοι κάνουν παροδικά ειρήνη ή ανοίγουν πόλεμο».

Σχετικά άρθρα