Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χρήστος Καπάταης παρουσίασε 9 σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Νότια Αθήνα (βίντεο)

Ο Χρήστος Καπάταης παρουσίασε 9 σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Νότια Αθήνα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρήστος Καπάταης,

Ο απολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για τα έργα αθλητισμού στη Νότια Αθήνα: 9 σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και δεκάδες μεγάλες διοργανώσεις μαζικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης παρουσίασε τον απολογισμό δράσης των αθλητικών έργων και δράσεων στο νότιο τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Σε ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσιάστηκαν τα έργα που αφορούν 9 σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, προϋπολογισμού 35 εκατομμυρίων ευρώ. Πιο συγκεκριμένα τα έργα:

• Κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου του Παλαιού Φαλήρου

• Ανακατασκευή και νέος χλοοτάπητας σε δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στον Άλιμο

• Ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στον Άλιμο

• Νέος χλοοτάπητας στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας

• Ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου της Νέας Σμύρνης

• Ανακατασκευή 12 αθλητικών εγκαταστάσεων – αύλειων χώρων εντός σχολείων Νέας Σμύρνης

• Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η κατασκευή του κλειστού Δημοτικού γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης καθώς και η ανακατασκευή του ανοιχτού Δημοτικού γυμναστηρίου στον Άγιο Δημήτριο.

Ο κ. Καπάταης αναφέρθηκε αρχικά στις μεγάλες κεντρικές διοργανώσεις που με κάθε τρόπο η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει, όπως ο κλασικός Μαραθώνιος και άλλες μεγάλες παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις.

Εκτενής αναφορά έγινε σε δράσεις του Νότιου Τομέα, όπως η εβδομάδα αθλητισμού κωφών, που είναι πλέον θεσμός, οι σχολικοί αγώνες με συμμετοχή πάνω από 17.000 μαθητές, διεθνείς ιστιοπλοϊκοί αγώνες, το Παγκόσμιο τουρνουά τζούντο, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αστυνομικών κ.α.

Τέλος, ο κ. Καπάταης αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία της περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου αθλητισμού, διά του υφυπουργού κ. Βασιλειάδη, η οποία εκ του αποτελέσματος κρίνεται απολύτως θετική.

Η παρουσίαση έγινε σε πάνελ που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου, με εισηγητές τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Μερκουράκη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστο Καπάταη.

Δείτε βίντεο:

Σχετικά άρθρα