Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Όταν ο Λοβέρδος απειλεί δικαστικούς πού είναι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων;

Πολάκης: Όταν ο Λοβέρδος απειλεί δικαστικούς πού είναι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Δικαιοσύνη, Δικαστική Εξουσία, Δικαστικό Σώμα, Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Πολάκης, Σκάνδαλο Novartis, Υπουργείο Υγείας,

Ένα ερώτημα θέτει με ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος κατά της Δικαιοσύνης για τον οποίο ζητήθηκε η άρση ασυλίας, αποτέλεσμα των ερευνών στο σκάνδαλο Novartis.

O αναπληρωτής υπουργός αναρωτιέται που είναι τώρα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σημειώνοντας πως το ερώτημα δεν είναι ρητορικό.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Όταν εγώ απευθύνω συγκεκριμένα ερωτήματα (προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τα δημοσιοποιώ μετά) για καθυστέρηση διερεύνησης ή ολοκλήρωσης της ανάκρισης για υποθέσεις Κεελπνο, Νοβαρτις, Στουρνάρα, τράπεζας Πειραιώς κλπ τότε “παρεμβαίνω στη δικαιοσύνη” και βγάζει οργίλη ανακοίνωση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων!!

»Όταν ο Λοβέρδος βγάζει αυτό το λίβελο (ενδεικτικό του τρόμου και της ενοχής του) που δημοσιοποίησε χθες και ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ δικαστικούς λειτουργούς, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

»Και το ερώτημα δεν είναι ρητορικό!».

Συνοδεύεται μάλιστα με άλλη ανάρτηση στην οποία αναφέρεται:

«Δύο σκευωρίες θα μείνουν στην ιστορία, αυτή σε βάρος του Ντρέιφους και η άλλη κατά του Ανδρέα του Λοβέρδου.

»Αν ζούσε σήμερα ο Εμίλ Ζολά, αντί του “Κατηγορώ” θα έγραφε το “Δωροδοκώ”».

Σχετικά άρθρα