Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Ψινάκης ανακοίνωσε την πρώτη του υποψήφια για την Ευρωβουλή «καρφώνοντας» Μητσοτάκη

O Ψινάκης ανακοίνωσε την πρώτη του υποψήφια για την Ευρωβουλή «καρφώνοντας» Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Μαραθώνα, Ευρωβουλευτές, Ευρωεκλογές 2019, Ηλίας Ψινάκης, Μαραθώνας, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

«Το μεγαλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του» χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή του ο Ηλίας Ψινάκης, το «ναι» της Σεσίλια Βίλκστρομ, εκλεγμένης ευρωβουλευτή από την Σουηδία, που θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει ο Δήμαρχος Μαραθώνα για τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Ο κ. Ψινάκης προειδοποιεί όσους κοιτάξουν το βιογραφικό της πρώτης του υποψήφιας, πως «θα τους πέσει το σαγόνι», ενώ στην πρώτη αυτή ανακοίνωση δεν διστάζει να στρέψει τα «βέλη» του ενάντια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Με όλο τον σεβασμό που σου έχω Κυριάκο μου οι Ευρωεκλογές δεν είναι ούτε δημοψήφισμα ούτε δημοσκόπηση για το ποιος την έχει μεγαλύτερη για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ηλία Ψινάκη, έχει ως εξής:

«Φίλοι μου σήμερα είναι τα γενέθλια μου, κι ο Θεός έκανε το μεγαλύτερο δώρο! Και σε μένα και στους Πολίτες.

»Η πρώτη υποψηφιότητα που ανακοινώνουμε για τις Ευρωεκλογές, είναι η Cecilia Wikström.

»Είναι μία σπουδαία διεθνής προσωπικότητα, πρόεδρος της επιτροπής αναφορών της Ευρωβουλής και διακεκριμένο μέλος πολλών άλλων επιτροπών στις Βρυξέλλες.

»Η Cecilia Wikström, έχει ιδιαίτερη εμπειρία και γνώση τού πώς δουλεύει και αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

»Το πιο σημαντικό, είναι ότι ήρθε κοντά μας εθελοντικά, αφήνοντας τις πολύ υψηλές θέσεις που είχε στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία, για ένα και μόνο λόγο.

»Αγαπάει την Ελλάδα, έχει αγωνιστεί για την Ελλάδα και χωρίς αυτήν δεν θα είχα καμία ελπίδα στην μάχη τού να μην γίνει ο Μαραθώνας παράνομος σκουπιδότοπος.

»Μιλάει ελληνικά, έχει σπίτι στην Ελλάδα και έχει το κύρος, την προσωπικότητα και το ειδικό βάρος να καθοδηγήσει τους Πολίτες στην Ευρώπη.

»Οι Ευρωεκλογές είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα την επόμενη πενταετία, γιατί τα λεφτά έρχονται από την Ευρώπη και εκεί λαμβάνονται πολύ σοβαρές αποφάσεις, για τη ζωή μας.

»Με λύπη μου άκουσα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, να δηλώνει ότι οι Ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα.

»Με όλο τον σεβασμό που σου έχω Κυριάκο μου, αυτό θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος.

»Οι Ευρωεκλογές δεν είναι ούτε δημοψήφισμα ούτε δημοσκόπηση για το ποιος την έχει μεγαλύτερη για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

»Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά.

»Ένα τόσο κρίσιμο εθνικό θέμα, όπως οι Ευρωεκλογές, επιβάλλεται να αντιμετωπίζεται από όλα τα κόμματα με σοβαρότητα, και όχι για μικροπολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους.

»Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα, το ποιος θα κυβερνήσει στην Ελλάδα, από το ποιοί θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Ευρώπη.

»Ισχυρή απόδειξη και πράξη υψηλού συμβολισμού για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι Πολίτες και οι Βρυξέλλες αυτή την πρόκληση, είναι η επιλογή της Cecilia Wikström να ενώσει τις δυνάμεις της, με τους Πολίτες, για την Ελλάδα.

»Έχει αποδείξει τί μπορεί να πετύχει στην Ευρώπη και οι Πολίτες δημιουργήθηκαν, για να πετύχουν πολύ περισσότερα στην Ευρώπη, για την Ελλάδα.

»Περισσότερες πληροφορίες για την Cecilia Wikström θα βρείτε εδώ ceciliawikstrom.eu, όχι για να σας πέσει το σαγόνι με το βιογραφικό της, αλλά για να δείτε τί σημαίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την Πατρίδα μας.

»Cecilia Wikström καλωσήρθες!

»Με όλη μου την αγάπη

»Ηλίας Ψινάκης».

Σχετικά άρθρα