Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έχει κάτι… μυαλά η ΝΔ! Ο Κώστας Σκρέκας σε παραλήρημα ανοησίας!

Έχει κάτι… μυαλά η ΝΔ! Ο Κώστας Σκρέκας σε παραλήρημα ανοησίας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημήτρης Στρατούλης, Κώστας Σκρέκας, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Θλιβερός ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Στρατούλη του ΣΥΡΙΖΑ, στο Mega, είπε:

«Στο ΠΑΣΟΚ δεν είχαν εισρεύσει όλοι αυτοί που ήρθαν σε εσάς τώρα; Εμείς κυβερνάμε με ό,τι έχει απομείνει από το ΠΑΣΟΚ. Το μεγάλο βαθύ παλιό κακό ΠΑΣΟΚ ήρθε σε εσάς. Έχει κάτσει δίπλα σας και περιμένει να έρθει στην εξουσία για να τη μοιράσει μεταξύ του».

Δηλαδή, τα μνημονιακά απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ είναι το “καλό” ΠΑΣΟΚ και η συντριπτική πλειοψηφία του δημοκρατικού ελληνικού λαού που εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ, λόγω μνημονίων, είναι το “κακό” ΠΑΣΟΚ!

Μια απορία προς Συγγρού: εντάξει, ο Κώστας Σκρέκας, από ό,τι λέει ο άνθρωπος, δεν πρέπει να είναι και καμιά πολιτική διάνοια… Εσείς πώς τον αφήνετε να βγαίνει στα κανάλια και να λέει αυτές τις σαχλαμάρες; Δηλαδή ντιπ μυαλό (επικοινωνιακό) δεν έχετε; Υπάρχει άνθρωπος στη χώρα να πιστεύει ότι το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου είναι το “καλό”; Τότε γιατί έχει μόνο 8%, το οποίο είναι ακόμα λιγότερο εάν δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αποχή;

Η πολιτική βλακεία είναι επικίνδυνη κύριοι της Νέας Δημοκρατίας κι αν δεν κοιτάξετε να τη “θεραπεύσετε” σας βλέπουμε τρίτο κόμμα στις εκλογές. Και μαζέψτε τους πολιτικά παραληρηματικούς που βγαίνουν στα κανάλια, σας εκθέτουν! Δεν είναι άλλοθι ότι είναι καλοκαίρι, να βγει και κανας Σκρέκας να πει την πολιτική βλακεία του… Ο κόσμος δεν έχει πάει διακοπές, βλέπει τηλεόραση και κρίση έχει…

Σχετικά άρθρα