Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην Προοδευτική Συμμαχία

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην Προοδευτική Συμμαχία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Προοδευτική Συμμαχία,

«Σε αυτή τη μεγάλη ζέστη συγκέντρωση ανοίγουμε ένα κεφάλαιο για την Προοδευτική Συμμαχία της χώρας μας, ανταποκριθήκαμε όλοι μας στο κάλεσμα του πρωθυπουργού γιατί πιστεύουμε σε έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», είπε η πρώην γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης του Αλέξη Τσίπρα, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, απευθυνόμενη στους χιλιάδες πολίτες που είχαν κατακλύσει το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου το βράδυ του Σαββάτου.

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενάντια στην Ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό, είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για τους πολίτες, να αγωνιστούμε κατά της παλινόρθωσης της δεξιάς και στη χώρα μας» πρόσθεσε η κ. Ξενογιαννακοπούλου.

«Η αντίθεση της αριστεράς και της δεξιάς παραμένει κυρίαρχη σήμερα γιατί εκπορεύεται από τις κοινωνικές συνθήκες και ανισότητες» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας της η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

«Σήμερα είναι η ώρα της συμμετοχής και της συμπόρευσης, παίρνουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας» κατέληξε στον χαιρετισμό της η κ. Ξενογιανακοπούλου.

Σχετικά άρθρα