Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιώργος Αδαμίδης: Στην Προοδευτική Συμμαχία συγκεντρώνονται οι αληθινοί πατριώτες

Γιώργος Αδαμίδης: Στην Προοδευτική Συμμαχία συγκεντρώνονται οι αληθινοί πατριώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, Προοδευτική Συμμαχία,

Με το σύνθημα «Ενώνουμε δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών για την Ευρώπη των λαών» πραγματοποιήθηκε η πρώτη πανελλαδική συνάντηση το Σάββατο για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Οι ομιλίες έχαιραν θερμής υποδοχής από τους πολίτες που προσήλθαν για να ακούσουν και να ενημερωθούν για τη νέα αυτή Προοδευτική Συμμαχία που θα μπορέσει να αλλάξει τη χώρα μας αλλά και την Ευρώπη.

Γ. Αδαμίδης πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Σήμερα είναι συγκεντρωμένοι εδώ οι αληθινοί πατριώτες

«Σήμερα είναι εδώ συγκεντρωμένος νέος κόσμος, ο κόσμος της ελπίδας και της προόδου, οι αληθινοί πατριώτες» τόνισε στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, προσθέτοντας πως «σήμερα είναι εδώ ο κόσμος της εργασίας του πνεύματος, με λίγα λόγια ο κόσμος της Αριστεράς του ηθικού πλεονεκτήματος».

Ο κ. Αδαμίδης έκανε ειδική αναφορά στα όσα έχει πολεμήσει και καταφέρει η ΓΕΝΟΠ για τα δικαιώματα των εργαζομένων, καυτηρίασε τον τρόπο που πορεύτηκε η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που άσκησε.

«Αναγνωρίζω συντρόφους από τα παλιά που βρέθηκαν στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μια μεγάλη συμμαχία κατά του αναχρονισμού» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αδαμίδης.

«Δηλώνω παρών στους αγώνες για μια Ελλάδα οικονομικά ανεξάρτητη και για μια Ευρώπη που θα έχει στο επίκεντρο τον νέο άνθρωπο.

»Λέμε όχι στις μισές δουλειές για μισές αμοιβές, λέμε όχι στη συντήρηση, λέμε όχι τον λαϊκισμό» το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Σχετικά άρθρα