Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Προοδευτική Συμμαχία του Τσίπρα με χρώματα Πράσινο και Κόκκινο γεμίζει στάδια (φωτο)

Η Προοδευτική Συμμαχία του Τσίπρα με χρώματα Πράσινο και Κόκκινο γεμίζει στάδια (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Προοδευτική Συμμαχία,

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο Γαλάτσι, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο, όπου πραγματοποιείται συνάντηση στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας με την Προοδευτική Συμμαχία επιχειρεί να συγκεντρώσει τις σκόρπιες -μετά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ- δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης.

Προφανώς και ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με τις ψήφους της αριστερής πατριωτικής ανδρεοπαπανδρεϊκής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκλεγεί πάρα πολλοί βουλευτές προερχόμενοι από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και τουλάχιστον οι μισοί υπουργοί της κυβέρνησης είναι ΠΑΣΟΚογενείς.

Όλα αυτά όμως έγιναν υπό τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ.

Η Προοδευτική Συμμαχία του Αλέξη Τσίπρα είναι ένα βήμα παραπέρα, είναι ίσως το πρώτο βήμα για την επανίδρυση του πολιτικού φορέα της δημοκρατικής παράταξης, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε -και δεν ήθελε- να εντάξει σοσιαλιστές στις οργανώσεις του, επειδή οι αριστεριστές φοβόντουσαν «μην τους πάρουν οι ΠΑΣΟΚοι το κόμμα».

Ο λαός της δημοκρατικής παράταξης όμως δεν μπορεί να μένει άλλο άστεγος και ανέστιος κομματικά επειδή οι ΣΥΡΙΖΑίοι του 3% έχουν ανασφάλειες και ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ως ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης, προχωρά στην επανίδρυση της και σε αυτό το πλαίσιο απευθύνει κάλεσμα και στις υπόλοιπες δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις να συσπειρωθούν.

Με χρώματα κόκκινο και πράσινο, το κάλεσμα στην Προοδευτική Συμμαχία φαίνεται να έχει ανταπόκριση, με εκατοντάδες πρώην στελέχη του ανδρεοπαπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ να έχουν γεμίσει ασφυκτικά το Ολυμπιακό Γυμναστήριο.

Το TRIBUNE θα συνεχίσει να είναι η «φωνή» της κοινωνικής πλειοψηφίας του λαού της δημοκρατικής παράταξης, πρόμαχος και εκφραστής των αρχών και αξιών της, του ελληνικού πατριωτικού σοσιαλισμού.

Σχετικά άρθρα