Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όταν 3 την πέφτουν στον Μητσοτάκη είναι «χρυσαυγίτες» – Όταν 4 πάνε στον Κατρούγκαλο είναι «πατριωτική ομογένεια»

Όταν 3 την πέφτουν στον Μητσοτάκη είναι «χρυσαυγίτες» – Όταν 4 πάνε στον Κατρούγκαλο είναι «πατριωτική ομογένεια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Μακεδονία, Γιώργος Κατρούγκαλος, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μακεδονία, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,

Οι «μονταζιέρες» κάνουν περισσότερο ντόρο απ’ όσους αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Την τρίχα, τριχιά επιχείρησαν να κάνουν για μια ακόμη φορά, κατά την προσφιλή μέθοδό τους, αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ στην Ελλάδα καθώς και μικρή μερίδα του ομογενειακού Τύπου με γνωστές «πολιτικές διασυνδέσεις» με την ΝΔ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, παρουσίασαν κυριολεκτικά μια χούφτα ανθρώπων, όχι περισσότερα από 4 – 5 άτομα, ως τη μεγάλη μάζα της ελληνικής Διασποράς στις ΗΠΑ, που έσπευσε εκεί όπου μιλούσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος για να του τα «ψάλει» για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακόμα χειρότερα. Άκουσον, άκουσον, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών προσπάθησε να τους «φιμώσει», στερώντας τους δήθεν το δικαίωμα να μιλήσουν κατά την εκδήλωση του Πανεπιστημίου Κολούμπια (Columbia University), στη Νέα Υόρκη, με θέμα την επίλυση του ονοματολογικού.

Οι μονταζιέρες προσπάθησαν να αναπαράγουν το γνωστό τους τελευταίους μήνες παραμύθι πως, όπου βρεθούν κυβερνητικά στελέχη, οι … μάζες τους περικυκλώνουν για να διαμαρτυρηθούν για την «προδοτική», κατά τους πλειοδοτούντες στην πατριδοκαπηλεία, Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακόμα, όμως, και αυτή η μικροπολιτική, δήθεν αντιπολιτευτική «μονταζιέρα», δεν μπορεί να πείσει.

Πόσο μάλλον, «μιλάει» από μόνη της και λέει τα εντελώς αντίθετα.

Κατ’ αρχήν, στην γεμάτη με παριστάμενους αίθουσα όπου μιλούσε ο Γ. Κατρούγκαλος, μια πολύ μικρή ομάδα ατόμων προσήλθε, όχι για να συζητήσει ή και να αναπτύξει επιχειρήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά απλά για να διαμαρτυρηθεί.

Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών, όχι μόνον δεν τους στέρησε τον λόγο, όπως ισχυρίζονται διάφοροι ευφάνταστοι σεναριογράφοι, αλλά αντίθετα ζήτησε από τους διοργανωτές να επιτρέψουν στους διαμαρτυρόμενους να μιλήσουν.

Κι’ αυτό, παρότι οι διοργανωτές ήθελαν να τους το απαγορεύσουν, και μάλιστα ζητούσαν από την ασφάλεια του Πανεπιστημίου να τους βγάλει εκτός αιθούσης, διότι θεωρούσαν ότι παραβιάζονται οι κανόνες που έχουν θέσει για τη διοργάνωση της ομιλίας.

Αντίθετα, ο Γ. Κατρούγκαλος και τους άκουσε και τους απάντησε.

Πολύς ντόρος για το τίποτα. Και εν πάση περιπτώσει, περισσότερο ντόρο έκαναν ορισμένα ελληνικά ΜΜΕ, παρά οι 4 – 5 που διαμαρτύρονταν στην αίθουσα του Κολούμπια!

Σχετικά άρθρα