Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αδιάβαστος ο Πατούλης για το γραφείο της Περιφέρειας στις Βρυξέλλες – Η Δούρου τον «βγάζει» στη σέντρα

Αδιάβαστος ο Πατούλης για το γραφείο της Περιφέρειας στις Βρυξέλλες – Η Δούρου τον «βγάζει» στη σέντρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Βίντεο, Βρυξέλλες, Γιώργος Πατούλης, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Η Πρωταπριλιά φαίνεται πως «αποσυντόνισε» τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος, είτε πιάστηκε αδιάβαστος, είτε συνειδητά προέβη στο προσφιλές «σπορ» στελεχών της ΝΔ, τη διάδοση fake news.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν διαθέτει γραφείο στις Βρυξέλλες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ο Πατούλης έπαθε… Μητσοτάκη ή Πρωταπριλιά;

Ο Πατούλης έπαθε… Μητσοτάκη ή Πρωταπριλιά;https://left.gr/news/o-patoylis-epathe-mitsotaki-i-protaprilia

Posted by left.gr on Monday, 1 April 2019

Βέβαια, η Περιφέρεια Αττικής όχι μόνο διαθέτει γραφείο στις Βρυξέλλες, αλλά το διατηρεί εδώ και… δύο χρόνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Περιφέρεια σε σχετική της ανακοίνωση, το γραφείο εγκαινιάστηκε στις 22 Μαρτίου του 2017 από τη Ρένα Δούρου, για το οποίο η Περιφερειάρχης Αττικής είχε τονίσει τότε ότι μπορεί να «συμβάλλει αποφασιστικά στην εξωστρεφή λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής, στην ενίσχυση των νέων μορφών επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις καινοτόμες δράσεις, την προώθηση της γαλάζιας ανάπτυξης, τη δημιουργία θέσεων εργασίας καθώς και την παρακολούθηση των εξελίξεων στο πεδίο του μεταναστευτικού/προσφυγικού φαινομένου».

«Αν η δήλωσή του σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, αν δεν ήταν άγνοια για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες της Περιφέρειας Αττικής, τότε πρόκειται για άλλο ένα fakenews», απαντά στον κ. Πατούλη η Περιφέρεια.

Το βίντεο από της δηλώσεις που είχε κάνει η Ρένα Δούρου για την ίδρυση του γραφείου στις Βρυξέλλες:

Σχετικά άρθρα