Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικογραφίες στη Βουλή: Ποιοι πρώην υπουργοί ελέγχονται για τα ανείσπρακτα 241 εκατ. στις φαρμακευτικές

Δικογραφίες στη Βουλή: Ποιοι πρώην υπουργοί ελέγχονται για τα ανείσπρακτα 241 εκατ. στις φαρμακευτικές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Βουλή των Ελλήνων, Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιώργος Σουφλιάς, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Πάνος Καμμένος, Παύλος Πολάκης, Φάνη Πάλλη Πετραλιά,

Στη Βουλή έφτασαν το απόγευμα της Πέμπτης αρκετές δικογραφίες, που ανακοινώνονται και στην Ολομέλεια του Σώματος. Όλοι οι εμπλεκόμενοι νυν και πρώην υπουργοί.

Ανάμεσα σε αυτές που αφίχθηκαν στη Βουλή είναι η δικογραφία που αφορά τα ανείσπρακτα 241 εκατ. ευρώ από επιστροφές (rebate) φαρμακευτικών εταιριών την περίοδο 2006 έως 2010 και στην οποία αναφέρονται τρεις υπουργοί της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή που ήταν οι: Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Κατατέθηκε, επίσης, η δικογραφία κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, αλλά και η δικογραφία κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από την κατάθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

Σε αυτήν ο κεντρικός τραπεζίτης υποστήριξε ότι είναι πεπεισμένος ότι ο κ. Πολάκης κατέγραφε εν αγνοία του την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους με αφορμή του θέμα του δανείου του από την Attica Bank.

Επίσης, έχουν φτάσει στην Βουλή και μια σειρά από άλλες δικογραφίες που αφορούν τους πρώην υπουργούς Γιώργο Σουφλιά, Ευριπίδη Στυλιανίδη και Άκη Τσοχατζόπουλο.

Σχετικά άρθρα